Έγκυος γυναίκα πήγε σε Εστιατόριο να Φάει με την Οικογένειά της αλλά την έδιωξαν κακήν κακώς. Δείτε ΓΙΑΤΙ και θα σοκαριστείτε! - Fanpage

Έγκυος γυναίκα πήγε σε Εστιατόριο να Φάει με την Οικογένειά της αλλά την έδιωξαν κακήν κακώς. Δείτε ΓΙΑΤΙ και θα σοκαριστείτε!

Μια έγκυος γυναίκα αναγκάστηκε να φύγει από ένα εστιατόριο στη πόλη Marysville στη πολιτεία της Ουάσινγκτον, όταν η μία υπάλληλος του εστιατορίου Buzz Inn Steakhouse της είπε ότι η ενδυμασία της παραβίαζε τον ενδυματολογικό κώδικα.

Σύμφωνα με την έγκυο  Charisha Raylee Gobin, η ίδια ήθελε να πάρει φαγητό σε πακέτο, αλλά η μητέρα και η αδερφή της ήθελαν να φάνε στο εστιατόριο. Έτσι μπήκαν στο χώρο του εστιατορίου, με εκείνη να φοράει ένα κοντό μαύρο μπλουζάκι, που άφηνε εκτεθειμένη τη μεγάλη κοιλιά της.

Η Gobin, που είναι στον έβδομο μήνα εγκυμοσύνης με δίδυμα αναφέρει ότι της είπαν: «Λυπάμαι, δεν μπορείτε να καθίσετε εδώ με αυτό το μπλουζάκι,» όση ώρα περίμεναν για τραπέζι.

1

Η Gobin εξαγριώθηκε και εξέφρασε την αγανάκτησή της στα social media.

«Αρνήθηκαν να με εξυπηρετήσουν στο εστιατόριο Buzz Inn για την εμφάνισή του. Παραβιάζω τον υγειονομικό κώδικα,» έγραψε στο Facebook, δημοσιεύοντας και μια φωτογραφία με τα ρούχα που φορούσε.

Η Gobin δήλωσε στο CBS News ότι δε θα της αρνούνταν την εξυπηρέτηση αν δεν ήταν έγκυος ή το μέγεθος της κοιλιάς που έχει. Σύμφωνα με την σερβιτόρα που αρνήθηκε την εξυπηρέτηση, θα έκανε το ίδιο σε οποιονδήποτε φορούσε κοντό μπλουζάκι, καθώς δεν θεωρείται πουκάμισο ή μπλούζα.

Το εστιατόριο Buzz Inn Steakhouse δέχτηκε αμέσως αντιδράσεις στη σελίδα τους στο Facebook, όταν η ιστορία έγινε γνωστή.

Ωστόσο, υπήρξαν πολλοί που υποστήριξαν την ενέργεια της σερβιτόρας, καθώς το θεώρησαν προσβλητικό να φοράει ένα τόσο κοντό μπλουζάκι μια έγκυος ή γενικά οποιοσδήποτε που δεν φοράει σεμνά ρούχα.

Το εστιατόριο Buzz Inn Steakhouse ωστόσο παραδέχτηκε ότι η σερβιτόρα τους το παράκανε:

«Ζητάμε συγγνώμη για την παρεξήγηση και θα ενημερώσουμε όλο το προσωπικό μας να μην επιβάλλουν έναν κανόνα που έχει σκοπό να κάνει όλους τους πελάτες μας να νιώθουν άνετα. Η υπάλληλος είναι στην εταιρεία μας εδώ και 20 χρόνια και έκρινε με την άποψή της και σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να υποτιμήσει την πελάτισσα.»

Credit: Shareably

Αφήστε το σχόλιο σας: