Έκανε Τατουάζ Χένας στο Πρόσωπο για να Θυμάται τις Διακοπές του στη Ζάκυνθο. Δυστυχώς, ακόμα το μετανιώνει... - Fanpage

Έκανε Τατουάζ Χένας στο Πρόσωπο για να Θυμάται τις Διακοπές του στη Ζάκυνθο. Δυστυχώς, ακόμα το μετανιώνει…

Τα τατουάζ χένας φαίνονται καλή ιδέα όταν είμαστε σε διακοπές, αλλά όπως ο χρήστης του Twitter, James Colley από το Cardiff της Ουαλίας, έμαθε πρόσφατα, είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε πρώτα έρευνα.

Σε ένα ταξίδι του στην Ζάκυνθο, αποφάσισε να κάνει ένα τατουάζ χένας και πιθανώς θα το μετανιώνει για πολύ ακόμα…

Got a €10 @MikeTyson henna tattoo in Zante, it’s only gone and scarred my face for the next 3-5 years! #happydays pic.twitter.com/lKZ6YtY2pq

— James Colley (@jagcolley) July 10, 2017

Ενώ οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν φυσικό καφέ χρώμα που φεύγει μετά από μερικές μέρες, κάποιοι λιγότερο γνωστοί χρησιμοποιούν μαύρο χρώμα για τα μαλλιά που το διαφημίζουν σαν μαύρη χένα. Το χρώμα αυτό όμως περιέχει παραφαινυλενοδιαμίνη (PPD), ένα χημικό που απαγορεύεται να χρησιμοποιηθεί στο δέρμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση γιατί μπορεί να προκαλέσει σοβαρά εγκαύματα.

Το 2015, η Mary Bates από το Ηνωμένο Βασίλειο, 16 τότε, έκανε ένα τατουάζ στο πόδι της που οδήγησε σε μία παρόμοια ουλή ενώ ήταν στην Τουρκία. Οι γιατροί της είπαν τότε πως η ουλή θα έμενε για το υπόλοιπο της ζωής της.

Οι ειδικοί πλέον συμβουλεύουν όσους θέλουν να κάνουν τατουάζ χένας να εμπιστεύονται μόνο επαγγελματίες. Οι προειδοποιήσεις τους είναι ξεκάθαρες: αποφύγετε τα τατουάζ της μαύρης χένας.

Υπήρξαν και άλλοι στο διαδίκτυο που είχαν περάσει κάτι παρόμοιο…

Credit: distractify.com

Αφήστε το σχόλιο σας: