Εκεί που Ψάρευε βλέπει ένα παλιό Μπουκάλι να ξεβράζεται στην Ακτή. Τότε το Παίρνει στα Χέρια του και Παθαίνει ΣΟΚ..! - Fanpage

Εκεί που Ψάρευε βλέπει ένα παλιό Μπουκάλι να ξεβράζεται στην Ακτή. Τότε το Παίρνει στα Χέρια του και Παθαίνει ΣΟΚ..!

Η ανθρώπινη άγνοια και απροσεξία αποτελούν διαρκή απειλή για το περιβάλλον και αυτό από μόνο του είναι αρκετά κακό. Αλλά όταν κάποιος προκαλεί πόνο σε ένα άκακο πλάσμα “απλά για πλάκα”, αυτό δείχνει πόσο απίστευτα άκαρδοι και κακοί μπορεί να είναι οι άνθρωποι.

Ο Kuo Lung Liao από την Ταϊβάν ψάρευε τον Νοέμβριο του 2016, όταν παρατήρησε ένα άδειο μπουκάλι να επιπλέει στο νερό. Αυτό δεν ήταν κάτι ασυνήθιστο, αλλά το ασυνήθιστο στο μπουκάλι ήταν ότι κινούνταν σταθερά κόντρα στο ρεύμα προς το μέρος του.

43

Ο Kuo ήταν περίεργος, έτσι έβγαλε το μπουκάλι από το νερό. Αλλά δεν ήταν προετοιμασμένος γι’αυτό που είδε στη συνέχεια – στο μπουκάλι ήταν κολλημένη μια ζωντανή χελώνα! Κάποιος είχε χρησιμοποιήσει κόλλα σιλικόνης για να κολλήσει το μπουκάλι στο καβούκι της χελώνας. Η χελώνα δεν μπορούσε να μπει βαθιά μέσα στο νερό και είχε γεμίσει βρύα.

44

Ο νεαρός άντρας ήταν έξαλλος, καθώς αφαιρούσε με προσοχή το πλαστικό μπουκάλι από το καβούκι της χελώνας. Πώς θα μπορούσε να είχε κάνει κάποιος κάτι τέτοιο σε ένα ανυπεράσπιστο ζώο;

45

Ο Kuo Lung Liao έβαλε την χελώνα ξανά στο νερό και την είδε να κολυμπά ανακουφισμένη – ελεύθερη από το το φρικτό βάρος επιτέλους – μέχρι που εξαφανίστηκε κάτω από την επιφάνεια του νερού.

46

Αυτή η φάρσα ήταν απίστευτα βίαιη, αλλά ευτυχώς η ιστορία είχε χαρούμενο τέλος, χάρη στον Kuo Lung Liao!

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: