Έτσι είναι να μεγαλώνεις τέσσερις κόρες – Οι απολαυστικές αναρτήσεις ενός μπαμπά - Fanpage

Έτσι είναι να μεγαλώνεις τέσσερις κόρες – Οι απολαυστικές αναρτήσεις ενός μπαμπά

Μπαμπάς απαθανατίζει την καθημερινότητα με τις τέσσερις κόρες του και δεν χορταίνουμε να χαζεύουμε τις φωτογραφίες του.

Ο Simon Hoοper είναι μπαμπάς τεσσάρων κοριτσιών και δημιουργός του Instagram account“Father of Daughters”, το οποίο σήμερα μετρά πάνω από 850 χιλιάδες ακολούθους. O Simon έγινε διάσημος ότι ξεκίνησε να δημοσιεύει στο προφίλ του χιουμοριστικές αλλά άκρως ρεαλιστικές φωτογραφίες με τα τέσσερα κορίτσια του. Ο νεαρός πατέρας δεν προσπάθησε να ωραιοποιήσει καταστάσεις, αντιθέτως δημοσίευσε φωτογραφίες που αποτύπωναν ό,τι γίνεται σπίτι του, από ένα τρυφερό στιγμιότυπο μέχρι τον… απόλυτο χαμό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Simon (@father_of_daughters)

Ο Simon έγινε πατέρας σε ηλικία 24 ετών. Οι δίδυμες Ottie και Delilah είναι τα νεότερα μέλη της οικογένειας και μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Οι φωτογραφίες τους τρία χρόνια πριν όταν ήταν στη νηπιακή ηλικία έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Σήμερα τα δύο κορίτσια έχουν μεγαλώσει, όπως και οι μεγαλύτερες αδερφές τους, οι φωτογραφίες τους όμως εξακολουθούν να είναι άκρως απολαυστικές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Simon (@father_of_daughters)

Ο Simon έχει αποκτήσει πιστό κοινό στα κοινωνικά μέσα και ο λόγος δεν είναι μόνο ένας. Αφενός μέσα από τις αναρτήσεις του αναδεικνύει τον ρόλο του σύγχρονου πατέρα και τον ενεργό ρόλο της πατρικής φιγούρας στην ανατροφή των παιδιών. Αφετέρου, με τις φωτογραφίες του μπορεί να ταυτιστεί κάθε γονιός με μικρά παιδιά στο σπίτι. Αποτυπώνουν εκείνες τις στιγμές καθημερινής τρέλας που κάνουν όμως τον ρόλο της μητέρας και του πατέρα τόσο ξεχωριστό.

Αφήστε το σχόλιο σας: