Φαίνονται σαν δύο Συνηθισμένα Ζευγάρια. Δείτε όμως ΠΟΙΑ είναι η πραγματική Σχέση μεταξύ τους και θα Σοκαριστείτε! - Fanpage

Φαίνονται σαν δύο Συνηθισμένα Ζευγάρια. Δείτε όμως ΠΟΙΑ είναι η πραγματική Σχέση μεταξύ τους και θα Σοκαριστείτε!

Η Mariely Martinez και η σύζυγός της Carla Melendez, γέννησαν ταυτόχρονα, με ένα μήνα διαφορά η μια από την άλλη. Οι φίλοι τους Juny Roman και Alex Torres ήταν οι δότες σπέρματος.

Το πιάσατε; Ο Juny και ο Alex είναι επίσης παντρεμένοι μεταξύ τους.
Όταν έψαχναν για δωρητές, οι Martinez και Melendez συνειδητοποίησαν ότι δεν ήθελαν να χρησιμοποιήσουν την τράπεζα σπέρματος.

1

Ήθελαν ο μπαμπάς των μωρών, να αποτελεί μέρος στη ζωής των παιδιών τους, οπότε απευθύνθηκαν στον φίλο τους, Torres.

Το ζευγάρι, γνώριζε τον Torres δέκα χρόνια και επανασυνδέθηκαν, όταν μετακόμισαν στη Φλόριντα.

2

Και οι δύο γυναίκες ήθελαν να φέρουν στον κόσμο από ένα μωρό, αλλά αρχικά είχαν προγραμματίσει ο Torres να γίνει ο πατέρας και των δύο παιδιών.

Ωστόσο, όταν συναντήθηκαν ο σύζυγός του Roman, τους άλλαξε τη γνώμη τους.

«Η Mariely ήξερε ότι ήθελε να γίνει μπαμπάς.

«Αγαπούσε την προσωπικότητά του, τα πάντα σε αυτόν», δήλωσε η Melendez στο ABC News.

Και, μετά από τις ταυτόχρονες εγκυμοσύνες τους, η Martinez και η Melendez έχουν φτιάξει την τέλεια, ασυνήθιστη οικογένειά τους.

Στις 23 Ιουλίου η Martinez γέννησε έναν γιο, τον Matteo, που είχε πατέρα τον Roman. Ένα μήνα αργότερα, στις 22 Αυγούστου, η Melendez γέννησε ένα μικρό κοριτσάκι, τη Marla, κόρη του Torres.

3

Αν και μπορεί να ακούγεται μπερδεμένο, η οικογένεια πιστεύει ότι είναι τόσο τυχεροί που τα παιδιά τους θα μεγαλώσουν με τόση αγάπη στη ζωή τους.

4

Οι Martinez και Melendez έχουν την πλήρη επιμέλεια των παιδιών, αλλά λένε ότι ο Torres και ο Roman θα έχουν μεγάλη εμπλοκή.

«Νομίζω ότι είναι καλό να πούμε στον κόσμο ότι η αγάπη είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε αυτόν τον κόσμο και δεν έχει σημασία από πού προέρχεται», δήλωσε η Melendez.

Η οικογένεια έχει λάβει μια έκρηξη υποστήριξης, ιδίως στη σελίδα τους στο Facebook, όπου έχουν ονομάσει «η απόλυτα σύγχρονη οικογένεια».

5

Οι γυναίκες μέσα σε σχέσεις του ιδίου φύλου που θέλουν να αποκτήσουν παιδιά, πιέζονται να κάνουν σεξ με άνδρες.

Οι άντρες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως μη εξουσιοδοτημένοι δωρητές σπέρματος για μόλις 30 λίρες σε μυστικές ομάδες του Facebook.

6

Ένα ντοκιμαντέρ του BBC, αποκάλυψε πως οι άνδρες προσφέρουν το σπέρμα τους σε μυστικές ομάδες του Facebook, με τις γυναίκες να μην γνωρίζουν καν το όνομα τους ή άλλα βασικά στοιχεία.

Ένα λεσβιακό ζευγάρι, νωρίτερα φέτος, στράφηκε σε εντελώς ξένους, σε μια προσπάθεια να έχει δικό του παιδί.

Η Chelsea και η Sarah Cruickshank, δημιούργησαν μια σελίδα για τη συγκέντρωση χρημάτων από το GoFundMe, για να τους βοηθήσουν να επιτύχουν το όνειρό τους.

Πέρυσι ένα ζευγάρι λεσβιών κατέθεσε αγωγή κατά μιας τράπεζας σπέρματος στον Καναδά – αφού διαπίστωσε ότι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού ήταν σχιζοφρενής πρώην εγκληματίας.

7

Ένας ομοφυλόφυλος δωρητής σπέρματος βοήθησε πρόσφατα ένα λεσβιακό ζευγάρι να αποκτήσει δίδυμα.

Το ζευγάρι γιόρτασε τη γέννηση των δίδυμων γιων τους, αφού χρησιμοποίησαν την δωρεάν υπηρεσία που προσέφερε ο Kenzie Kilpatrick.

Ο κ. Kilpatrick προσφέρει δωρεάν δωρεές σπέρματος μέσω του γκρουπ Drama Free UK Sperm Donors στο Facebook, ζητώντας μόνο τα έξοδα ταξιδιού και του ξενοδοχείου.

Έχει κάνει δωρεές σε δωδεκάδες γυναίκες, στην προσπάθειά του να τις βοηθήσει να γίνουν μητέρες – με αποτέλεσμα 10 μωρά από εννέα διαφορετικές γυναίκες.

Το PinkNews αποκάλυψε στο παρελθόν πως ένα μικρό πολιτικό κόμμα στο Κόβεντρι, υποσχέθηκε να «διασώσει» τα παιδιά που μεγάλωναν ζευγάρια του ίδιου φύλου και να καταργήσει τον γάμο του ιδίου φύλου μέχρι το 2015.

Σε φυλλάδια που εκδόθηκαν την εποχή εκείνη εξ ονόματος του κόμματος «mainstream», έγιναν υποσχέσεις για «Τέλος υιοθέτησης από ζευγάρια του ίδιου φύλου, ανεξάρτητα από την επιλογή του τρόπου ζωής του ζευγαριού» και «για την κατάργηση του γάμου του ίδιου φύλου».

8

Ένα ζευγάρι του ίδιου φύλου που τους είχαν πει ότι δεν θα μπορούσαν ποτέ να έχουν παιδιά το 2013, γιόρτασε την γέννηση τριδύμων.

Η 28χρονη Megan Taylor και η 48χρονη Joy Stevenson, από πάντα ονειρεύτηκαν να γίνουν μητέρες.

Το ζευγάρι άρχισε να προσπαθεί να κάνει μωρό το 2012.

Ωστόσο, η Taylor είχε πει ότι οι σάλπιγγες της ήταν κλειστές και έπρεπε να χάσει βάρος.

Η πρώτη απόπειρα εξωσωματικής γονιμοποίησης οδήγησε σε αποβολή. Αλλά το ζευγάρι δεν παραιτήθηκε και αργότερα η Taylor ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος.

Credit: PinkNews

Αφήστε το σχόλιο σας: