Γαμπρός παρατάει τη Γαμήλια Φωτογράφιση και βουτάει στη Λίμνη. Μόλις η Νύφη καταλαβαίνει τον λόγο, νιώθει Τεράστια Περηφάνια! - Fanpage

Γαμπρός παρατάει τη Γαμήλια Φωτογράφιση και βουτάει στη Λίμνη. Μόλις η Νύφη καταλαβαίνει τον λόγο, νιώθει Τεράστια Περηφάνια!

Ένα ζευγάρι από το Kitchene του Καναδά, απολάμβανε μια ήσυχη φωτογράφιση μετά το γάμο τους όταν ο γαμπρός Clayton Cook ξαφνικά πηδάει στο διπλανό ποτάμι. Θα σκεφτόμασταν ότι μπορεί να είχε ήδη μετανιώσει που παντρεύτηκε και προσπαθεί να ξεφύγει, αλλά ο πραγματικός λόγος που κατέστρεψε το κοστούμι του αποδείχθηκε ηρωικός.

Ο Cook, που τραβήχτηκε στην κάμερα από τον φωτογράφο Darren Hatt, παρατήρησε ένα μικρό παιδί να κολυμπάει ανήσυχα στο ποτάμι. «Το πρόσωπό του ήταν κάτω από το νερό και πάλευε να σηκωθεί,» είπε στο CTV. Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο γαμπρός έπεσε στο νερό και βοήθησε το αγόρι να βγει στη στεριά. «Βούτηξε χωρίς δεύτερη σκέψη», σχολίασε ο Hatt.

Η νύφη, Brittany Cook, δεν ξαφνιάστηκε καθόλου. «Αυτός είναι ο Clay. Είναι κάτι που έκανε ενστικτωδώς», είπε. Εκτός από την εκπληκτική στιγμή που έχει καταγραφεί στην κάμερα, οι Cook έχουν επίσης εντυπωσιακές φωτογραφίες από το γάμο τους. Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε γιατί το διαδίκτυο αποκαλεί πλέον τον Clayton Cook ως «Σούπερμαν».

Αυτοί είναι ο Clayton και η Brittany Cook, ένα ζευγάρι από το Kitchener του Καναδά που παντρεύτηκε την περασμένη εβδομάδα.

Η φωτογράφιση του γάμου τους έγινε σε ένα ηλιόλουστο πάρκο και κυλούσε ομαλά, μέχρις ότου ο Clayton πήδηξε ξαφνικά στο ποτάμι.

Αποδείχθηκε ότι ο γαμπρός παρατήρησε ένα παιδί που κινδύνευε στο νερό και βούτηξε για να το σώσει.

«Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και ο μικρός βγήκε έξω με ασφάλεια», είπε ο Cook στο News CTV.

«Αυτός είναι ο Clay… Είναι κάτι που έκανε ενστικτωδώς», είπε η νύφη, Brittany Cook, για το περιστατικό.

«Ήταν γραφτό να είμαστε εκεί.»

Οι έπαινοι για τον «Σούπερμαν» έχουν πλημμυρίσει το διαδίκτυο από τότε που η ιστορία έγινε γνωστή.

Μερικά σχόλια είναι τα εξής:

«Πολύ γλυκό. Μπράβο σου που έσωσες το παιδί!»

«Αν έκανε κάτι τέτοιο για έναν ξένο, φανταστείτε τι θα κάνει για τη γυναίκα του.»

«Μα πού βρίσκονταν οι συγγενείς του μικρού παιδιού;»

«Οι Καναδοί είναι οι καλύτεροι!»

«Ήσουν ο φύλακας άγγελος του μικρού παιδιού. Μπράβο σου!»

Credit: BoredPanda

Αφήστε το σχόλιο σας: