Γυναίκα χρειάζεται τα φάρμακά της για να μείνει έγκυος, αλλά ξαφνικά οι γιατροί ανακαλύπτουν ΚΑΤΙ τρομερό στην κοιλιά της... - Fanpage

Γυναίκα χρειάζεται τα φάρμακά της για να μείνει έγκυος, αλλά ξαφνικά οι γιατροί ανακαλύπτουν ΚΑΤΙ τρομερό στην κοιλιά της…

Η ενδοκρινολόγος αναπαραγωγής Dr. Katherine Hauser, κάνει ό, τι μπορεί για να βοηθήσει τις γυναίκες να ξεπεράσουν τα προβλήματα γονιμότητάς τους. Αλλά σε μια σοκαριστική περίπτωση, η έκβαση μιας ασθενούς της απείχε πολύ από αυτό που περίμενε.

Ειδικοί όπως η Dr. Houser, συχνά συνταγογραφούν φάρμακα γονιμότητας στις γυναίκες που έχουν πρόβλημα με το να συλλάβουν. Δεν υπάρχει εγγυημένα αποτελέσματα και ορισμένες γυναίκες πρέπει να επαναλάβουν τη θεραπεία στην προσπάθειά τους να συλλάβουν.

1

Αλλά μια γυναίκα, ήταν πιο τυχερή από άλλες. Έμεινε έγκυος με την πρώτη της προσπάθεια.

Το όνομα της ασθενούς είναι Bobbi McCaughey και όταν ήταν έξι εβδομάδων έγκυος, επισκέφθηκε την Dr. Hauser για να υποβληθεί σε ένα υπερηχογράφημα ρουτίνας. Αλλά αυτό που ανακάλυψε η γιατρός, ήταν οτιδήποτε άλλο παρά ρουτίνα.

2

Δεδομένου ότι η γέννα παραπάνω παιδιών είναι πάντα πιθανότητα για τις γυναίκες που λαμβάνουν φάρμακα γονιμότητας, η Dr. Hauser δεν θα εκπλήσσονταν αν έβρισκε δύο ή τρία έμβρυα. Αλλά αυτό που είδε στην οθόνη του υπερηχογραφήματος, ήταν πέραν κάθε υποψίας – είδε επτά!

Περιέγραψε την αντίδρασή της:

«Οι λέξεις σοκ και δυσπιστία ήρθαν στο νου μου. Για αρκετό χρονικό διάστημα, δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω στο μυαλό μου».

3

Ακόμη πιο αξιοσημείωτο, ήταν το γεγονός ότι και τα επτά βρέφη αψήφησαν τις πιθανότητες και επιβίωσαν μετά την εγκυμοσύνη. Στις 19 Νοεμβρίου 1997, η Bobbi, ο σύζυγός της Kenny και η κόρη τους Mikayla, υποδέχτηκαν τρία κορίτσια και τέσσερα αγόρια στην οικογένειά τους.

Γεννήθηκαν εννέα εβδομάδες πρόωρα και ήταν το πρώτα επτάδυμα στον κόσμο που επέζησαν.

4

Οι τοπικές τράπεζες της Carlisle, δέχτηκαν δωρεές για την οικογένεια. Ένα μεγαλύτερο σπίτι χτίστηκε για να φιλοξενήσει τις νέες αφίξεις.

Η Chevrolet έδωσε στην οικογένεια ένα φορτηγάκι 15 θέσεων. Οι φίλοι και οι γείτονες έσπευσαν να βοηθήσουν με τη φροντίδα των παιδιών και τις δουλειές του σπιτιού.

Η Proctor και η Gamble προσέφεραν δωρεάν πάνες και οι Mott’s και Gerber έδωσαν χυμό μήλου και παιδικές τροφές. Ο διοικητής της πόλης Neil Ruddy, δήλωσε στους δημοσιογράφους:

«Λένε ότι χρειάζεται ένα χωριό για να μεγαλώσει τα παιδιά. Απλά δεν ήξερα ότι θα ήταν το χωριό μας».

Ακόμη και ο Πρόεδρος Clinton, κάλεσε την Bobbi McCaughey για να την συγχαρεί.

«Ξέρετε, όταν αυτά τα παιδιά πηγαίνουν όλα στο σχολείο… θα είστε ο καλύτερος οργανωμένος διευθυντής στις ΗΠΑ».

5

Αποφοίτησαν το λύκειο το 2016. Όταν γεννήθηκαν, τους προσέφεραν υποτροφίες για το Πανεπιστήμιο Hannibal-LaGrange και τέσσερα από αυτά αποφάσισαν να πάνε στο κολλέγιο εκεί.

Δύο άλλα, αποφάσισαν να παρακολουθήσουν το κολέγιο της κοινότητας και το άλλο, μπήκε στο στρατό.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο, για να δείτε μια συνέντευξή τους σήμερα, που είναι 18 ετών!

Credit: Sharetap

Αφήστε το σχόλιο σας: