Γυναίκα Υπέφερε Για Χρόνια Από Τρομερούς Πόνους Μέχρι Που Η Αδερφή Της Την Ρώτησε Τι Ήταν Αυτό Που Έπινε… -ΒΙΝΤΕΟ - Fanpage

Γυναίκα Υπέφερε Για Χρόνια Από Τρομερούς Πόνους Μέχρι Που Η Αδερφή Της Την Ρώτησε Τι Ήταν Αυτό Που Έπινε… -ΒΙΝΤΕΟ

Με την ελπίδα ότι θα σώσει κι άλλες ζωές, η blogger Rhonda Gessner μοιράστηκε μια απίστευτη ιστορία για το πώς μια «ετοιμοθάνατη» γυναίκα έγινε καλά.

Δεκατέσσερα χρόνια πριν, μια γυναίκα αρρώστησε βαριά. Ξεκίνησε να έχει έντονους σπασμούς στο στομάχι και ακόμη και το περπάτημα της είχε γίνει «αγγαρεία».

Ένα χρόνο αργότερα, η γυναίκα είχε κάνει αρκετές ιατρικές εξετάσεις. Έπαιρνε 24 συνταγογραφούμενα φάρμακα, αλλά οι γιατροί δεν ήξεραν ποιο ήταν ακριβώς το πρόβλημά της.

«Απλά ήξερε ότι πέθαινε.»

Η γυναίκα άρχισε να κάνει σχέδια, όπως το να μεταβιβάσει όλα τα υπάρχοντά της στο όνομα της μεγαλύτερης κόρης της.

Τρεις ημέρες πριν από το τελευταίο αποχαιρετιστήριο πάρτι της, τα νέα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειχναν ότι η γυναίκα είχε σκλήρυνση κατά πλάκας. Τότε η αδελφή της θυμήθηκε ένα άρθρο που είχε διαβάσει για την ασπαρτάμη.

Η αδελφή της, στη συνέχεια, ρώτησε την άρρωστη γυναίκα αν έπινε σόδα διαίτης. Εκείνη της απάντησε ότι καταναλώνει καθημερινά αρκετά αναψυκτικά.

Η ασπαρτάμη βρίσκεται σε πολλά αναψυκτικά διαίτης και θεωρείται από τις ουσίες που μπορούν να επιφέρουν αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία.

Το MDHealth σημειώνει ότι η ασπαρτάμη είναι μια «κοινή αλλά και επικίνδυνη τεχνητή γλυκαντική ουσία,» η οποία συσσωρεύεται στο σώμα και προκαλεί σοβαρά προβλήματα υγείας. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν δύσπνοια, αυξημένη πίεση του αίματος, και κοιλιακό άλγος.

Η γυναίκα υπέφερε για χρόνια από τρομερούς πόνους μέχρι που η αδερφή της την ρώτησε τι ήταν αυτό που έπινε.

«Η δηλητηρίαση από ασπαρτάμη μπορεί να είναι απειλητική για τη ζωή,» πρόσθεσε η ιστοσελίδα.

Από τότε που την ενημέρωσε η αδελφή της, η γυναίκα σταμάτησε να πίνει σόδα διαίτης και άρχισε να αισθάνεται καλύτερα.

Τα αναψυκτικά διαίτης είναι από τα προϊόντα που καταναλώνουμε πολύ συχνά. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε για την υγεία μας είναι να τα αποφεύγουμε όσο πιο συχνά μπορούμε και να προτιμάμε τους φρέσκους φυσικούς χυμούς και το τσάι.

Πηγή: diaforetiko.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: