Γυναίκα με καρκίνο παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της 18 ώρες πριν πεθάνει - Fanpage

Γυναίκα με καρκίνο παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της 18 ώρες πριν πεθάνει

Η ιστορία της Heather και του David κάνει ακόμη και το πιο σκληρούς να λυγίσουν. Δύο νέοι άνθρωποι οι οποίοι γνωρίστηκαν, αγαπήθηκαν και αποφάσισαν να μοιραστούν τη ζωή τους ώσπου να τους χωρίσει ο θάνατος. Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για το ζευγάρι από το Κονέκτικατ.

Η Heather διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος πρίν δύο χρόνια. Ο γάμος τους είχε προγραμματιστεί να γίνει στις 30 Δεκεμβρίου του 2017. Όμως η κοπέλα υποτροπίασε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Φοβόταν πωςδε θα προλάβει να ζήσει ως την μέρα που θα παντρευόταν.

Έτσι ο έρωτας της ζωής της ο David, αποφάσισε ότι έπρεπε να παντρευτούν μέσα στο νοσοκομείο στις 23 Δεκεμβρίου. Η φωτογραφία της μελλοθάνατης νύφης είναι συγκλονιστική.

Φορά το νυφικό της, έχει την γαμήλια ανθοδέσμη της στα πόδια της και σηκώνει τα χέρια της ψηλά από τη χαρά της ενώ φορά την μάσκα οξυγόνου στο πρόσωπό της.\

Έπειτα από 18 ώρες, η καρδιά της σταμάτησε να χτυπά. Όμως αυτές τις 18 ώρες που έζησε ως κυρία Mosher, ήταν ευτυχισμένη. Η κηδεία της έλαβε χώρα το Σάββατο (30/12) . Τραγική ειρωνεία, ήταν η μέρα που είχε προγραμματίσει αρχικά το γάμο της.

 

Πηγή

Αφήστε το σχόλιο σας: