Γυναίκα που Εργάζεται σε Γηροκομείο, Ανέβασε το Χέρι μιας Ηλικιωμένης και Έγινε Αμέσως Viral! Προσέξτε τη Φωτογραφία Καλύτερα και θα καταλάβετε... - Fanpage

Γυναίκα που Εργάζεται σε Γηροκομείο, Ανέβασε το Χέρι μιας Ηλικιωμένης και Έγινε Αμέσως Viral! Προσέξτε τη Φωτογραφία Καλύτερα και θα καταλάβετε…

Η Brandalyn Mae Porter, είναι μια θετική γυναίκα που εργάζεται σε ένα γηροκομείο στο Τέξας. Είχε βάψει ήδη τα νύχια μιας ηλικιωμένης, γι’ αυτό και ρώτησε τη γυναίκα ποιο χρώμα προτιμούσε. Παρόλο που η ηλικιωμένη γυναίκα δεν ήθελε χρώμα στα νύχια, η Brandalyn της είπε ότι δεν είναι διασκεδαστικό να τα βάφεις χωρίς χρώμα.

Η ηλικιωμένη απάντησε, ότι τα χέρια της ήταν άσχημα και έτσι δεν ήθελε να τραβάνε την προσοχή. Η Brandalyn ωστόσο, είπε στη γυναίκα ότι τα χέρια της δεν ήταν άσχημα, αλλά ήταν χέρια που άγγιξαν τη ζωή πολλών ανθρώπων. Είπε επίσης, ότι τα χέρια της ήταν σαν την ιστορία της ζωής της.

1

Τελικά, έπεισε τη γυναίκα να βάψει τα νύχια της ροζ. Η Brandalyn αργότερα, μοιράστηκε την ιστορία της και μια φωτογραφία του χεριού της ηλικιωμένης γυναίκας, σε μια ιστοσελίδα που ονομάζεται «Love What Matters».

2

Credit: RelayHero

Αφήστε το σχόλιο σας: