Γιώργος Αλκαίος: Ο λόγος που δεν έκανε παιδί, η απόφαση να εγκαταλείψει το τραγούδι και τα δωμάτια στην Μήλο - Fanpage

Γιώργος Αλκαίος: Ο λόγος που δεν έκανε παιδί, η απόφαση να εγκαταλείψει το τραγούδι και τα δωμάτια στην Μήλο

Στο «The 2Night Show» ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Αλκαίος. Ο τραγουδιστής, σε μία σπάνια συνέντευξη αποκάλυψε γιατί αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι του πριν 12 χρόνια, να εγκαταλείψει το τραγούδι και να μετακομίσει μόνιμα στη Μήλο.

«Το νησί μου έφτιαξε όλο τον εσωτερικό μου κόσμο», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Μετά τη Eurovision τα έβαλα με τον εαυτό μου, σάπισα τον εαυτό μου στο ξύλο. Δεν ήμουν ισορροπημένος μέσα μου».

«Έκλεισε ο κύκλος που έκανα αυτό που έκανα. Το έλεγα χρόνια πριν και έλεγα δεν θέλω να γίνω 60 χρονών πάνω σε μία πίστα αλλά δεν με πίστευαν. Δεν είχα κάνει κουμάντο οικονομικά. Την τελευταία 10ετία για διάφορους λόγους δεν ήθελα να δουλεύω σε αυτό που γινόταν. Μετά το 2002 μπήκαν άλλα πράγματα, τα ριάλιτι κτλ και έβλεπα να πηγαίνουμε στην αντιμουσική».

Τα δωμάτια ενοικίασης στη Μήλο
Στη Μήλο ο τραγουδιστής διατηρεί δωμάτια ενοικίασης. Λανθασμένα έγραψαν όπως είπε τα περιοδικά και τα σάιτ ότι ανήκε στη γιαγιά του. «Αγόρασα εκεί ένα οικόπεδο που μου άρεσε πολύ και το φτιάξαμε από το μηδέν. Την πρώτη χρονιά που ανοίξαμε δεν κοιμόμουν μέχρι να γυρίσει ο τελευταίος πελάτης γιατί ανησυχούσα, μετρούσα τα αυτοκίνητα στα πάρκινγκ».

Γιατί δεν έχει κάνει παιδί
Ο τραγουδιστής απάντησε και στο γιατί δεν έχει κάνει παιδί μέχρι σήμερα. «Για να κάνω ένα παιδί θα έπρεπε να έχω συνοδοιπόρο. Όλοι χρειαζόμαστε τον θεραπευτή μας, άμα δεν τον βρούμε, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε».

Γιατί δεν επιστρέφει στην πίστα
Ο Γιώργος Αλκαίος εξήγησε και τον λόγο που δεν σκοπεύει να ξανανέβει σε πίστα. «Δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία γιατί δεν μπορώ να το ξανακάνω. Θα ήθελα να κάνω μία μουσική παράσταση, κάτι διαφορετικό από αυτό που έχω κάνει. Αυτή η κατάσταση που έχουμε μπει και αυτό που γίνεται με τον διαχωρισμό εμένα προσωπικά δεν μ΄αρέσει. Θα περιμένω το καλοκαίρι έστω με ένα ραπιντ τεστ να έρχονται όλοι στις συναυλίες».

Η αλλαγή του επιθέτου του
Ο τραγουδιστής αποκάλυψε επίσης το παρασκήνιο πίσω από την αλλαγή του επιθέτου του: «Κάποιοι πιστεύουν ότι άλλαξα το όνομά μου επειδή μου το είπε μία κοπέλα. Δεν έγινε καθόλου έτσι. Εγώ ο Δάκης, ο Σάκης ο Ρουβάς συζητάμε για το αν θα αλλάξουμε τα επίθετά μας. Όχι ο Δάκης. Ήρθε ένας χορευτής και μου είπε θα σε λένε Αλκαίο και το κράτησα».

protothema.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: