ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι Γιατροί Νόμισαν ότι Είχε Απλά μια Λοίμωξη στο Στόμα της. Λίγες Μέρες Αργότερα Έγινε κάτι ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! - Fanpage

ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι Γιατροί Νόμισαν ότι Είχε Απλά μια Λοίμωξη στο Στόμα της. Λίγες Μέρες Αργότερα Έγινε κάτι ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!

Ένα 10χρονο κορίτσι από την Αυστραλία πέθανε, αφού οι γιατροί απέτυχαν να διαγνώσουν σωστά την κατάσταση της υγείας της.

Η Bridget Klingberg πήγε την κόρη της Briony στους γιατρούς, στο Adelaide Hills της Αυστραλίας, αφού το κορίτσι είχε πυρετό και παραπονιόταν για πόνο στο λαιμό της.

«Δεν έπινε το τσάι της», δήλωσε η Klingberg. «Η Briony αγαπούσε το φαγητό της, έτσι καταλάβαμε ότι δεν ήταν καλά».
Η Klingberg ισχυρίζεται ότι πήγε την κόρη της σε αρκετούς γιατρούς, αλλά ποτέ δεν έλαβε τη σωστή διάγνωση.

1

Οι γονείς της την πήγαν για πρώτη φορά σε γιατρό, αφού άρχισε να κάνει έμετο και είχε δυσκολία στην κατάποση. Διαγνώστηκε με λοίμωξη στο λαιμό και της συνταγογράφησαν αντιβιοτικά.

Όταν η κατάστασή της επιδεινώθηκε, η Briony μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στην Αδελαΐδα, όπου οι γιατροί εκεί ανίχνευσαν έλκη στο λαιμό της. Την έστειλαν σπίτι μία ώρα αργότερα και είδε έναν άλλο γιατρό την επόμενη μέρα. Αυτός ο γιατρός συνταγογράφησε στεροειδή για να μειώσει το πρήξιμο στο λαιμό της.

Η Briony επέστρεψε στο νοσοκομείο για να κάνει εξετάσεις αίματος, αλλά ξύπνησε την επόμενη μέρα ανίκανη να ουρήσει. Η Klingberg πήγε τη Briony πίσω στο νοσοκομείο, αλλά το μικρό κορίτσι πέθανε πριν φτάσει.

Ο θάνατος του κοριτσιού ήταν αποτέλεσμα της κατάρρευσης των οργάνων της, λόγω του απλού ιού έρπητα, που ήταν η αιτία όλων των συμπτωμάτων της.

2

«Ποτέ δεν είχαμε γυρίσει σπίτι με μια διάγνωση, ήταν όλα εικασίες», δήλωσε η Klingberg». «Όλοι μας έστελναν σπίτι, έτσι πιστεύαμε ότι δεν θα ήταν και τόσο άρρωστη».

Η Dr Alice Rogers, μια κατώτερη γιατρός στο νοσοκομείο που είδε την Briony, σκέφτηκε ότι ο λαιμός του κοριτσιού έμοιαζε ασυνήθιστος και ότι τα έλκη δικαιολογούσαν την είσοδο σε νοσοκομειακή μονάδα για σύντομη διαμονή. Η Rogers έπειτα συμβουλεύτηκε έναν ανώτερο γιατρό.

«Θυμάμαι ότι είδα το λαιμό της Briony και ήταν ιδιαίτερα ασυνήθιστος και ήθελα να το ελέγξω, επειδή δεν είχα δει ποτέ κάτι παρόμοιο πριν», είπε η Rogers.

3

Δυστυχώς, ένας ανώτερος στο νοσοκομείο, ο Dr. Davinder Gill, καθησύχασε τη Rogers και δήλωσε ότι η Briony ήταν αρκετά καλά για να γυρίσει στο σπίτι.

Η Klingberg θρηνεί τώρα την απώλεια της κόρης της και αναρωτιέται τι θα μπορούσε να είχε γίνει.

Credit: Americanow

Αφήστε το σχόλιο σας: