Την κορόιδευαν λόγω χαρακτηριστικών της εμφάνισής της. Αλλά πλέον τα χρησιμοποιεί για να σπάει ρεκόρ! - Fanpage

Την κορόιδευαν λόγω χαρακτηριστικών της εμφάνισής της. Αλλά πλέον τα χρησιμοποιεί για να σπάει ρεκόρ!

Κάποιες φορές τα πράγματα για τα οποία μας κοροϊδεύουν είναι και αυτά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε.

Πάρτε για παράδειγμα την 23χρονη μαθήτρια σχεδίου από την Φλόριντα, τη Holly Burt, που μάλλον έχει τα πιο μακρυά πόδια στο κόσμο

Τα πόδια της έχουν 1,26 μέτρα μήκος, ξεπερνώντας τον μέχρι τώρα κάτοχο του παγκοσμίου ρεκόρ με 1,24μέτρα μήκος.

Θυμάται πόσο την κορόιδευαν στο σχολείο για τα πόδια της και λέει:

“Παλιά όταν πήγαινα σχολείο με φώναζαν δέντρο, καμηλοπάρδαλη – αλλά τα πράγματα έχουν γίνει πολύ καλύτερα από τότε που μετακόμισα στη Νέα Υόρκη.»
Από τότε που μετακόμισε στη Νέα Υόρκη τα ασυνήθιστα μεγάλα πόδια της έχουν τραβήξει τη προσοχή από πολλούς άντρες:

Συνεχίζει: “Όταν με βλέπουν με τακούνια, το σαγόνι τους πέφτει στο πάτωμα.» “Πλέον θεωρώ τα πόδια μου προτέρημα και νιώθω ότι τα εκτιμούν περισσότερο.»

Δεν είναι η μόνη στην οικογένειά της που έχει τόσο εντυπωσιακό ανάστημα:

“Πρώτη φορά που συνειδητοποίησα πόσο ψηλή ήμουν, ήταν στη 2α γυμνασίου όταν είδα ότι ήμουν ψηλότερη από το δάσκαλό μου. Όλοι στην οικογένεια είμαστε ψηλοί, αλλά εγώ τυχαίνει να είμαι η νεαρότερη και ψηλότερη από όλους.»

Το ύψος της την έχει βοηθήσει και με τα αθλήματα (έπαιζε μπάσκετ και ποδόσφαιρο για δέκα χρόνια), αλλά έχει μεγάλο πρόβλημα όταν πηγαίνει για ψώνια.

Η Holly ελπίζει ότι τα πόδια της θα της προσφέρουν καλές ευκαιρίες. Θέλει να κάνει μια φωτογράφιση μαζί με τον σημερινό κάτοχο του παγκόσμιου ρεκόρ για τα μακρύτερα πόδια, τον Lauren Williams:

Όσο περιμένει να μπει το όνομά της στο βιβλίο Guiness, σχεδιάζει να τελειώσει το σχολείο και να δει τι θα κάνει με τη ζωή της

Αφήστε το σχόλιο σας: