Η 7-χρονη μικρή που συγκλόνισε την Αμερική με την φωνή της. Τώρα απλά κοιτάξτε και τα πόδια της. - Fanpage

Η 7-χρονη μικρή που συγκλόνισε την Αμερική με την φωνή της. Τώρα απλά κοιτάξτε και τα πόδια της.

Shirley Temple Sings ”When I Grow Up” In A Vintage Performance From 1935

Η Shirley Temple τραγουδάει το «When I Grow Up”σε μία Vintage παράσταση του 1935.

Η Shirley Temple είναι μία από τις πιο αγαπημένες ερμηνεύτριες όλων των εποχών. Στο απίστευτα νοσταλγικό αυτό video παρακάτω, δείτε την Shirley να μετατρέπεται από μικρό κορίτσι σε γυναίκα, μπροστά στα μάτια σας καθώς ερμηνεύει το When I Grow Up από την ταινία του 1935 το “Curley Top”. Τραγουδάει, χορεύει, κάνει κλακέτες, πηδάει ένα σχοινάκι και υποδύεται ταυτόχρονα!

Η Shirley Temple γεννήθηκε το 1982. Η ηθοποιός, τραγουδίστρια και χορεύτρια ξεκίνησε την κινηματογραφική της καριέρα στην ηλικία των τριών. Μέχρι το 1934, η Shirley είχε ήδη εκτιναχθεί στα ύψη στον κόσμο του θεάματος στην ταινία “Bright Eyes” μία ταινία γραμμένη ειδικά για να αναδείξει τα ταλέντα της.

Ένα από τους λόγους για τους οποίους η Shirley ήταν τόσο αγαπητή ήταν γιατί αποτελούσε μία πραγματική λάμψη στους τότε σκοτεινούς καιρούς της Αμερικής.

Σε μία επισκόπηση του βιβλίου «The Little Girl Who Fought The Great Depression» ο συγγραφέας αναφέρει «Εν μέσω της στέρησης και της απόγνωση της Μεγάλης Ύφεσης, η Shirley Temple ακτινοβολούσε αισιοδοξία και θαρραλέο κέφι που ξεσήκωνε τα πνέυματα εκατομμυρίων και διαμόρφωνε τον συλλογικό τους χαρακτήρα για τις επόμενες γενιές.

https://www.youtube.com/watch?v=fElh8TKLiYM

Αφήστε το σχόλιο σας: