Οι αστυνομικοί βρήκαν 3 παιδιά να ζουν σε αυτό το σπίτι-σκουπιδότοπο. Τα πράγματα όμως χειροτέρεψαν όταν άνοιξαν το ψυγείο... - Fanpage

Οι αστυνομικοί βρήκαν 3 παιδιά να ζουν σε αυτό το σπίτι-σκουπιδότοπο. Τα πράγματα όμως χειροτέρεψαν όταν άνοιξαν το ψυγείο…

Ένα ζευγάρι από το Τενεσσί των ΗΠΑ συνελήφθη όταν μετά από έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι τους βρήκαν τρία μικρά παιδιά και πάνω από 20 ζώα, κάποια από τα οποία είχαν ήδη πεθάνει.

Η Stacy και ο Dustin συνελήφθησαν στις 26 Ιουνίου και αντιμετωπίζουν κατηγορίες παιδικής αμέλειας, σύμφωνα με την Daily Mail.

Οι αρχές απομάκρυναν 21 ζώα από το σπίτι, 11 από τα οποία βρέθηκαν νεκρά σε καταψύκτη. Τα νεκρά ζώα ήταν 2 σκύλοι, 2 χελώνες, ένα κουνέλι και πέντε παπαγάλοι. Τα ζώα που διασώθηκαν ήταν τέσσερα σκυλιά, τρεις γάτες, ένα κουνέλι, ένας πύθωνας και μια σαύρα. Ο υπεύθυνος της φιλοζωικής οργάνωσης «Humane Educational Society Executive» Bob Citrullo δήλωσε ότι τα ζώα ήταν υποσιτισμένα και ήταν γεμάτα παράσιτα.

Το ζευγάρι ζούσε στο σπίτι με τρία αγοράκια, δύο δίχρονα και ένα πεντάχρονο. Οι αστυνομικοί ανέφερα ότι βρήκαν τα τρία παιδιά μέσα σε δωμάτια γεμάτα σκουπίδια και περιττώματα ζώων.

1

2

Τα δίχρονα αγοράκια φαίνεται ότι είναι δίδυμα. Ένα από τα παιδιά ήταν κλειδωμένο σε ένα δωμάτιο, καθόταν σε στρώμα και ήταν περιτριγυρισμένο από σκουπίδια και βρωμιά.

«Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο,» δήλωσε ένα αστυνομικός σε δημοσιογράφο. «Υπήρχαν περιττώματα ακόμα και σε τοίχους. Υπήρχαν παντού σκουπίδια.»

Οι αρχές συνέλαβαν το ζευγάρι και η εγγύηση ορίστηκε στις 105 χιλιάδες δολάρια. Η φιλοζωική οργάνωση σκοπεύει να υποβάλλει μήνυμα για παθητική κακοποίηση ζώων στο ζευγάρι, που και οι δύο είναι 31 χρονών.

3

4

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και όλα τα ζωντανά ζώα εξετάστηκαν από κτηνίατρο.

5

6

Credit: Αmericanow

Αφήστε το σχόλιο σας: