Οι φοιτήτριες πάγωσαν όταν είδαν τα άθλια δωμάτια στις φοιτητικές εστίες. Δείτε όμως ΠΩΣ το Μεταμόρφωσαν και δε θα το πιστεύετε! - Fanpage

Οι φοιτήτριες πάγωσαν όταν είδαν τα άθλια δωμάτια στις φοιτητικές εστίες. Δείτε όμως ΠΩΣ το Μεταμόρφωσαν και δε θα το πιστεύετε!


Η μετακόμιση στις φοιτητικές εστίες είναι ένα μεγάλο βήμα για τα παιδιά που περνάνε στο πανεπιστήμιο. Πρέπει να συγκατοικήσουν με κάποιον άγνωστο και δεν υπάρχει πολύς χώρος. Το δωμάτιο της Adeline Vela και της Skylar Bantz έμοιαζε περισσότερο με κελί παρά με σπίτι.

Το δωμάτιο τους στις εστίες του Texas State University βρισκόταν σε ένα κτίριο 50 ετών με το παρατσούκλι “Scary Sterry” και είχε διαστάσεις 5 επί 5 μέτρα. Οι τοίχοι ήταν φτιαγμένοι από τσιμεντόλιθους, τα πατώματα από λινοτάπητα και ο φωτισμός ήταν αμυδρός.

23

Αλλά με πολύ σχεδιασμό και 2.400 δολάρια διαθέσιμα, μεταμόρφωσαν το δωμάτιο σε έναν σικ και χαρούμενο χώρο. Οι 18χρονες έγιναν φίλες σε μια συνομιλία στο Facebook και αποφάσισαν να γίνουν συγκάτοικοι.

24

«Είχαμε παρόμοιο στιλ κι έτσι αποφασίσαμε αρχικά να εστιάσουμε στα χρώματα», είπε η Bantz. «Θέλαμε κάτι ευχάριστο, απλό, αλλά κομψό και άνετο.» Έτσι, τα κορίτσια και οι οικογένειες τους πέρασαν το καλοκαίρι επιλέγοντας χρώματα και αγοράζοντας έπιπλα από το Bed Bath & Beyond, από το IKEA, το Target και το Amazon.

Όταν ήρθε η μέρα να μετακομίσουν, ζήτησαν την βοήθεια 6 συγγενών και φίλων για να μεταμορφώσουν το δωμάτιο τους. Πέρασαν περίπου 10-20 ώρες καθαρίζοντας το δωμάτιο, μετακινώντας τα νέα πράγματα και διακοσμώντας.

25

Χρησιμοποίησαν ταπετσαρία για να φτιάξουν έναν ψεύτικο τοίχο από τούβλα, κάτι που έκανε το δωμάτιο να δείχνει μεγαλύτερο, και στα γραφεία τους έβαλαν ένα χαρτί με όψη μαρμάρου. Για να εκμεταλλευτούν πλήρως τον μικρό χώρο, χρησιμοποίησαν πόδια για να σηκώσουν τα κρεβάτια τους και έφτιαξαν κεφαλάρι από μαξιλάρια.

Έτσι κέρδισαν περίπου 1,5 μέτρα από κάθε πλευρά του δωματίου κι εκεί έβαλαν συρταριέρες, ένα ψυγειάκι, μια τηλεόραση, εκτυπωτή και καφετιέρα.

26

27

«Ένα ακόμη σημαντικό πράγμα ήταν ο καλός φωτισμός. Αγοράσαμε επιπλέον φωτιστικά για να βελτιώσουμε το δωμάτιο και να το κάνουμε να μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο με σπίτι», είπε η Sheila Ybarra, η μητέρα της Bantz και διακοσμήτρια. Επέλεξαν σκούρο ροζ, λευκό και γκρι, ενώ η Bantz χρησιμοποίησε το ασημί στην πλευρά της και η Vela το χρυσό.

Επίσης, έφτιαξαν καρέκλες με τα μονογράμματα τους. «Θέλαμε απλά να δείξουμε τις προσωπικότητες μας και να έχουμε ένα σπίτι μακριά από το σπίτι μας», είπε η Bantz. «Ήθελα απλά έναν ευχάριστο χώρο. Θέλαμε να είναι ο χώρος μας.»

28

Η μεταμόρφωση του δωματίου έγινε viral, όταν κοινοποίησαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες. Η ιστορία τους έχει παρουσιαστεί σε πολλά ειδησεογραφικά δίκτυα.

29

Έχουν πάει σε άλλο επίπεδο την διακόσμηση των εστιών. Δείτε στο βίντεο τι αγόρασε η Bantz για το δωμάτιο της.

Credit: shareably.co

Αφήστε το σχόλιο σας: