Η γυναίκα του δολοφονήθηκε. Όταν γνώρισε στη μαμά του τη νέα του κοπέλα του έδειξε μια παλιά φωτογραφία που τον έκανε να παγώσει... - Fanpage

Η γυναίκα του δολοφονήθηκε. Όταν γνώρισε στη μαμά του τη νέα του κοπέλα του έδειξε μια παλιά φωτογραφία που τον έκανε να παγώσει…

Στην ζωή υπάρχει πάντα μια στροφή που φέρνει την μπάλα στην κατεύθυνση σου. Για τον Justin Pounders, η στροφή αυτή ήταν αρχικά απότομη, με στόχο την καρδιά του. Κάποιος άγνωστος ακολούθησε την αρραβωνιαστικιά του στο σπίτι βράδυ και δυστυχώς την σκότωσε.

Παρ’όλο που για τον Justin δεν φαινόταν να υπάρχει φως στο τούνελ, ο φύλακας άγγελος του ανέλαβε δράση. Βρήκε τον έρωτα εκεί που δεν το περίμενε! Η σύνδεση αυτή υπήρχε από πάντα. Η μαμά του Justin προσευχόταν κάθε βράδυ να βρει ο γιος της κάποια που να τον κάνει χαρούμενο ξανά.

Κι έτσι, φυσικά, η πρώτη που έμαθε τα νέα του Justin ήταν η μητέρα του! Ήταν απίστευτα χαρούμενη όταν έμαθε ότι ο γιος της είχε κοπέλα, μετά τον χαμό της αρραβωνιαστικιάς του. Αλλά όταν έμαθε ποια ήταν, έμεινε άφωνη. Κανείς δεν είχε προβλέψει αυτή την τροπή στην ιστορία τους.

Ο Justin γνώρισε μια μελαχρινή κοπέλα, την Amy, σε μια σελίδα γνωριμιών. Θυμόταν ότι του άρεσε μια Amy όταν ήταν μικρός. Ήταν δυνατόν να είναι το ίδιο άτομο; Όταν η μαμά του έβγαλε παλιές φωτογραφίες, ο Justin κατάλαβε ότι ήταν γραφτό.

Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, αυτό το χαρούμενο τέλος ήρθε 30 χρόνια αργότερα! Τι θαύμα που τελικά βρήκαν ξανά ο ένας τον άλλο!
Δείτε στο βίντεο γιατί μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για να επουλώσουμε μια πληγωμένη καρδιά.

Credit: sharetap.it

Αφήστε το σχόλιο σας: