Η γυναίκα του πέθανε στο νοσοκομείο. Η επιστολή του συζύγου προς τους γιατρούς που τη φρόντιζαν έχει συγκλονίσει τον πλανήτη! - Fanpage

Η γυναίκα του πέθανε στο νοσοκομείο. Η επιστολή του συζύγου προς τους γιατρούς που τη φρόντιζαν έχει συγκλονίσει τον πλανήτη!

Η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, πόσο μάλλον εάν αυτό το πρόσωπο φύγει σε μικρή ηλικία. Τις περισσότερες φορές, ο μόνος τρόπος για να ξεπεραστεί μια τέτοια τραγωδία, είναι η αμέριστη υποστήριξη του περίγυρου.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο Peter DeMarco, ήταν τόσο ευγνώμων στο προσωπικό του νοσοκομείου CHA Cambridge της Βοστώνης, το οποίο φρόντισε με αγάπη εκείνον και την 34χρονη σύζυγό του Laura Levis, κατά τη διάρκεια των τελευταίων της ημερών.

«Αρχίζω, λέγοντας στους φίλους και την οικογένειά μου για τις επτά ημέρες που φροντίσατε τη σύζυγό μου Laura Levis, που αποδείχθηκε ότι ήταν οι τελευταίες μέρες της ζωής της», έγραψε σε αφιέρωμα που δημοσιεύτηκε στο New York Times. «Ο κατάλογος περιλαμβάνει τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τους κοινωνικούς λειτουργούς, ακόμη και τους υπαλλήλους καθαρισμού που την φρόντιζαν».

1

Η Levis υπέστη μια σοβαρή επίθεση άσθματος που απαιτούσε μεταμόσχευση οργάνων, αλλά πέθανε μετά από μια εβδομάδα στο νοσοκομείο.
Κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου, το προσωπικό του νοσοκομείου έκανε ότι μπορούσε να υποστηρίξει συναισθηματικά τους γονείς της Levis. Ακόμη, του επέτρεψαν να οργανώσει ένα αυτοσχέδιο πάρτι για την οικογένεια και τους φίλους.

«Ο κάθε ένας από εσάς, αντιμετώπιζε τη Laura με μεγάλο επαγγελματισμό, καλοσύνη και αξιοπρέπεια», εξήγησε.

2

Ο DeMarco ήταν έκπληκτος με το πώς το προσωπικό του νοσοκομείου φρόντιζε την οικογένεια της συζύγου του με τέτοια συμπάθεια.

«Φροντίσατε τόσο καλά τους γονείς της, βοηθώντας τους να ανέβουν ψυχολογικά, τους φέρνατε φρέσκο νερό σχεδόν κάθε ώρα και απαντούσατε σε κάθε ιατρικό ερώτημά τους με απίστευτη υπομονή», σχολίασε.

«Πόσες φορές μπήκατε στο δωμάτιο και με βρήκατε να ακουμπώ το κεφάλι μου στο χέρι της και προχωρήσατε ήσυχα στο έργο σας, σαν να ήσασταν αόρατοι;» ρώτησε. «Πόσες φορές με βοηθήσατε να μεταφερθώ όσο το δυνατόν πιο κοντά στο κρεβάτι της, προσέχοντας όλα αυτά τα καλώδια;»

3

«Πόσες φορές με αγκαλιάσατε και με παρηγορήσατε όταν γινόμουν κομμάτια ή ρωτούσα για τη ζωή της Laura; Πόσες φορές μου μεταφέρατε κακά νέα με συμπόνια και θλίψη στα μάτια σας;»

Μέχρι που δημιούργησαν ένα χώρο ώστε να μπορέσει να χωρέσει το κρεβάτι με τη σύζυγό του και να περάσουν μαζί μια ολόκληρη ώρα. Συμφώνησαν, έκλεισαν την πόρτα και έσβησαν τα φώτα, καθώς ο DeMarco αγκάλιαζε τη σύζυγό του.

4

«Ήταν η τελευταία μας τρυφερή στιγμή σαν ανδρόγυνο. Θα θυμάμαι αυτή τη στιγμή για το υπόλοιπο της ζωής μου. Ήταν παραπάνω από δώρο για μένα. Πραγματικά, σας ευχαριστώ όλους».

Ο DeMarco υπέγραψε την επιστολή του: «Με την αιώνια ευγνωμοσύνη και αγάπη μου».

Credit: Shareably

Αφήστε το σχόλιο σας: