Η ιστορία της Μαρίας: Μεγάλωσε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» σπούδασε νοσηλευτική - Δεν σταματά πλέον να χαμογελά! - Fanpage

Η ιστορία της Μαρίας: Μεγάλωσε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» σπούδασε νοσηλευτική – Δεν σταματά πλέον να χαμογελά!

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Τατιάνα Στεφανίδου φιλοξένησε στο πλατό της εκπομπής “Μαζί σου” τον Κώστα Γιαννόπουλο, τον εμπνευστή και ιδρυτή του οργανισμού “Χαμόγελο του Παιδιού” μαζί με ένα από τα παιδιά που μεγάλωσαν σε αυτήν την οικογένεια και πλέον έχουν ακολουθήσει τον δικό τους δρόμο στο μονοπάτι της ζωής.

Η Μαρία βρέθηκε στην αγκαλιά του “Χαμόγελου του παιδιού” όταν ήταν μόλις έξι ετών έχοντας μαζί της τον κατά τρία χρόνια μικρότερο αδερφό της και ξεπερνώντας την τραγική ιστορία της οικογένειάς τους κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα λαμπρό μέλλον.

Η 26χρονη σήμερα Μαρία έφυγε από το σπίτι του “Χαμόγελου” όταν έγινε 18 ετών και ένιωσε έτοιμη να βγει στην κοινωνία και να ακολουθήσει τα δικά της όνειρα.

Σπούδασε νοσηλευτική, ώστε να μπορεί να βοηθάει όσους την έχουν ανάγκη, ενώ σε λίγο καιρό αναμένεται να παντρευτεί τον σύντροφό της και να φτιάξει τη δική της οικογένεια.

” “Ήμουν τυχερή μέσα στην ατυχία μου, πρέπει να το λέμε αυτό! Δεν πρέπει να πατάμε στο παρελθόν, πρέπει να το αποδεχόμαστε, να συμφιλιωνόμαστε με το παρελθόν μας, να προχωράμε τη ζωή μας και να ξέρουμε ότι ποτέ δεν είμαστε μόνοι”.

Δες το βίντεο:

Αφήστε το σχόλιο σας: