«Η κόρη μου αδιαθέτησε πρώτη φορά στο λεωφορείο και τη βοήθησε ένα αγόρι» - Fanpage

«Η κόρη μου αδιαθέτησε πρώτη φορά στο λεωφορείο και τη βοήθησε ένα αγόρι»

Το πέρασμα στην εφηβεία είναι μια δύσκολη φάση στη ζωή κάθε κοριτσιού και απ’ τις πιο δύσκολες στιγμές της είναι οι πρώτες φορές που έρχεται η περίοδός του. Και όσο κι αν πρέπει να εξοικειωθεί μ’ αυτό και να μάθει να το διαχειρίζεται, ένα κορίτσι μπορεί να νιώσει ντροπή στην αρχή, ειδικά αν τύχει να έρθει η πρώτη του περίοδος ενώ βρίσκεται σε δημόσιο χώρο. Εκτός, βέβαια, και αν υπάρχει κάποιος όπως αυτός ο νεαρός που εντόπισε το άβολο συμβάν και έσπευσε να σώσει τη συμμαθήτριά του από τη δυσάρεστη κατάσταση.

Η κοπέλα, διηγήθηκε το συμβάν στη μαμά της κι εκείνη το διέδωσε στους διαδικτυακούς της φίλους, εκφράζοντας τις ευχαριστίες της και δίνοντας συγχαρητήρια στη μητέρα του συμπονετικού αγοριού:

«Σήμερα, ήρθε στην κόρη μου η πρώτη της περίοδος και είχε την ατυχία να της έρθει μέσα στο λεωφορείο καθώς επέστρεφε σπίτι απ’ το σχολείο. Ευτυχώς, ένα αγόρι μεγαλύτερό της, την πήρε στην άκρη, της είπε ότι έχει έναν λεκέ στο παντελόνι της και της έδωσε το φούτερ του να δέσει στη μέση της ώστε να περπατήσει ως το σπίτι χωρίς να το καταλάβει κανείς.

Εκείνη ντράπηκε μ’ όλο αυτό και αρχικά του είπε “δεν πειράζει”. Εκείνος, όμως, επέμεινε λέγοντας “μην ανησυχείς, έχω αδερφές και ξέρω απ’ αυτά”. Αν διαβάζεις αυτό το ποστ και είσαι η μαμά του παιδιού… θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ κι ότι το μεγαλώνεις πολύ σωστά! Ακούμε τόσα αρνητικά για τη σημερινή νεολαία που ήθελα να μοιραστώ κάτι θετικό για αλλαγή.»

Όπως ήταν φυσικό, η ανάρτηση πυροδότησε πληθώρα θετικών σχολίων για το ευγενικό παιδί και την υπέροχη πράξη του.

Αφήστε το σχόλιο σας: