Η Νύφη ζήτησε από όλους, να κλείσουν τα αυτιά τους. Ο Λόγος; Απίστευτος... - Fanpage

Η Νύφη ζήτησε από όλους, να κλείσουν τα αυτιά τους. Ο Λόγος; Απίστευτος…

Η Emily Verrochi και ο σύζυγος της Tom έβαλαν τους καλεσμένους του γάμου τους να κλείσουν τα αυτιά τους όταν έλεγαν τους όρκους του. Γιατί το έκαναν αυτό; Ο κουμπάρος και αδερφός της νύφης, Jonathan, είναι γκέι.

Πήγε στην τελετή με τον σύντροφό του, αλλά στην Αυστραλία για να ισχύει νόμιμα ένας γάμος, πρέπει να ειπωθούν συγκεκριμένα λόγια στους όρκους. Τα λόγια περιέχουν την παρακάτω φράση:

«Ο γάμος, σύμφωνα με το νόμο στην Αυστραλία, είναι αποκλειστικά η ένωση του άντρα και της γυναίκας, για το υπόλοιπο της ζωής τους.»

3

Έτσι, για να είναι επίσημος ο γάμος τους έπρεπε να ζητήσει από τους καλεσμένους να καλύψουν τα αυτιά τους! Αλλά είναι πολύ περισσότερο από αυτό, αφού προσπαθούσε να δείξει την υποστήριξη της στον αδερφό της και το σύντροφο του.

5

Το ζευγάρι πιστεύει ότι η φράση θα πρέπει να αλλάξει και θέλησαν να δείξουν την αντίρρηση τους:

«Αν είναι κάτι για το οποίο έχεις πάθος ή έχεις μια ισχυρή άποψη, κάνε κάτι ή πες κάτι κατά τη διάρκεια της τελετής σου για να αναγνωριστεί η άποψη σου.»

6

Όταν ήρθε εκείνη η στιγμή στην τελετή, όλοι μαζί έδειξαν την υποστήριξη τους. Από τότε που έγινε ο γάμος, η Emily έχει λάβει πολλά μηνύματα αλληλεγγύης.

Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα μπροστά για τα δικαιώματα των γκέι στην Αυστραλία.

Credit:viralthread.com

Αφήστε το σχόλιο σας: