Οι συμμαθητές του τον κορόιδευαν για τα πεταχτά αυτιά του και τον φώναζαν "ξωτικό". Δείτε όμως ΠΩΣ είναι σήμερα! - Fanpage

Οι συμμαθητές του τον κορόιδευαν για τα πεταχτά αυτιά του και τον φώναζαν «ξωτικό». Δείτε όμως ΠΩΣ είναι σήμερα!

Μια οικογένεια στη Γιούτα, επιτρέπει στον 6χρονο γιο τους να εγχειριστεί για να αλλάξει την εμφάνισή του.

Ο Timothy Berger και η σύζυγός του Kallie Berger, δήλωσαν ότι ο γιος τους Gage Berger, είχε υποβληθεί σε αδυσώπητο εκφοβισμό που ξεκίνησε στην ηλικία των 5 ετών, από παιδιά που τον αποκαλούσαν «αυτιά ξωτικού».

Ο εκφοβισμός είχε γίνει τόσο άσχημος, που η ευτυχισμένη, παιχνιδιάρικη και εξωστρεφής συμπεριφορά του γιου τους, άρχισε να αλλάζει σε σημείο που ο Gage να γίνει εσωστρεφής και να φοβάται να πηγαίνει στο σχολείο.

1

«Τον είχα πιάσει να κοιτιέται στον καθρέφτη και να πιέζει τα αυτιά του προς τα πίσω», είπε ο Timothy. Ο εκφοβισμός είχε αρχίσει να πλήττει την αυτοεκτίμηση του αγοριού.

Οι γονείς του Gage αποφάσισαν ότι θα εξετάσουν την αισθητική χειρουργική για να σταματήσουν τον εκφοβισμό και να προστατεύσουν την αυτοεκτίμηση του γιου τους.

2

«Του εξηγήσαμε ότι η χειρουργική επέμβαση ήταν μια σύντομη διαδικασία δύο ωρών. Ήταν τόσο ενθουσιασμένος γι’ αυτό».

Η Berger ζήτησε τη βοήθεια του Dr. Steven Mobley, ενός πλαστικού χειρουργού.

Ο Mobley κατέστησε σαφές ότι δεν υποστηρίζει την αισθητική χειρουργική για τα παιδιά, αλλά λέει ότι είναι μια προσωπική και ιδιωτική απόφαση που πρέπει να παίρνει μια οικογένεια μαζί.

3

Ο Gage ήταν νευρικός πριν από τη χειρουργική του επέμβαση. Αυτή η νευρικότητα μετατράπηκε γρήγορα σε ενθουσιασμό, όταν ήρθε η ώρα να βγάλουν τους επιδέσμους και να δει τα νέα του αυτιά.

4

«Ω Θεέ μου!», αναφώνησε με ένα γιγαντιαίο χαμόγελο στο πρόσωπό του.

Και κάπως έτσι, όλη η συμπεριφορά του Gage άλλαξε. Οι γονείς του Gage λένε ότι «βρήκε ξανά τον παλιό του εαυτό» και είναι πια πολύ ευτυχισμένος!

Credit: Shareably

Αφήστε το σχόλιο σας: