Η στιγμή που αυτό το κουφό μωράκι ακούει για πρώτη φορά τη μαμά του, μας έκανε να ΔΑΚΡΥΣΟΥΜΕ! - Fanpage
STORIES

Η στιγμή που αυτό το κουφό μωράκι ακούει για πρώτη φορά τη μαμά του, μας έκανε να ΔΑΚΡΥΣΟΥΜΕ!

Πολλά παιδιά, γεννιούνται με απώλεια ακοής από το ένα ή και τα δύο τους αυτιά. Σε παρόμοια κατάσταση βρίσκεται και ο επτά εβδομάδων Lachlan.

«Ο όμορφος γιος μας Lachlan, διαγνώστηκε με μέτρια έως σοβαρή απώλεια ακοής και στα δύο του αυτιά», αναφέρει η περιγραφή του βίντεο, από τους γονείς του Lachlan. «Όταν έγινε 7 εβδομάδων έλαβε τα ακουστικά τ…


Πολλά παιδιά, γεννιούνται με απώλεια ακοής από το ένα ή και τα δύο τους αυτιά. Σε παρόμοια κατάσταση βρίσκεται και ο επτά εβδομάδων Lachlan.

«Ο όμορφος γιος μας Lachlan, διαγνώστηκε με μέτρια έως σοβαρή απώλεια ακοής και στα δύο του αυτιά», αναφέρει η περιγραφή του βίντεο, από τους γονείς του Lachlan. «Όταν έγινε 7 εβδομάδων έλαβε τα ακουστικά του».

Υπάρχουν βοηθήματα ακοής ακόμη και για τα μικρότερα παιδιά.

«Η αντίδρασή του όταν ενεργοποιήθηκαν τα ακουστικά βοηθήματα, ήταν πραγματικά καταπληκτική. Κλαίγαμε από ευτυχία».

1

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, ο Lachlan αρχικά αντέδρασε όταν του βάλαν το ακουστικό στο αυτί του. Έκλαιγε και φώναζε, αφού ένιωθε άβολα με την συσκευή στο αυτί του. Στη συνέχεια όμως, μόλις το ακουστικό ενεργοποιήθηκε, άκουσε τη φωνή της μητέρας του για πρώτη φορά.

«Εδώ είμαστε», λέει η μητέρα του, σιγανά. «Λοιπόν γεια. Γεια!»

2

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

Ο Lachlan σταματά να κλαίει σχεδόν αμέσως. Κοιτάζει γύρω του με απορία.

Και προς έκπληξη όλων, αρχίζει να χαμογελάει.

3

Οι γονείς του είναι ίσως εξίσου συγκινημένοι με τον Lachlan.

«Χαμογελάει!» φωνάζουν, παρακολουθώντας τον στενά. Αρχίζουν να γελούν. Αυτό κάνει το Lachlan να χαμογελάει ακόμα περισσότερο.

4

«Τώρα θα χτυπήσω για να βεβαιωθώ ότι δεν είναι πολύ δυνατά», λέει η γυναίκα που έθεσε το ακουστικό στο αυτί του Lachlan. «Έτοιμη, Lachlan;»

Χτυπά πολλές φορές και ο Lachlan ανοιγοκλείνει τα μάτια του σε κάθε χτύπο.

Αφού πήραν τα ακουστικά βοηθήματα για τον Lachlan, οι γονείς του τον πήγαν στην Υπηρεσία Πρόωρης Παρέμβασης, ένα κέντρο προφορικής γλώσσας για κωφά παιδιά. Αυτό, συνδέεται με το συμβουλευτικό συμβούλιο για παιδιά με μειωμένη ακοή (Taralye), έναν διεθνή οργανισμό με έδρα τη Μελβούρνη της Αυστραλίας, που διδάσκει στα παιδιά που πάσχουν από προβλήματα ακοής πώς να ακούνε και να μιλούν, από το 1968.

Ευτυχώς για τον Lachlan, οι υπέροχοι γονείς του συνεργάστηκαν με τον Taralye για να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον για τον γιο τους.

«Το όμορφο μικρό μας αγόρι είναι τώρα δύο χρονών και τα πάει εξαιρετικά καλά», λένε οι γονείς του στην περιγραφή του βίντεο.

Credit: Shareably

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories