Η Τράπεζα της έβαλε κατά λάθος 4.6 Εκατομμύρια Ευρώ στον Λογαριασμό της. Δεν φαντάζεστε ΠΟΣΑ ξόδεψε μέχρι να την πιάσουν! - Fanpage

Η Τράπεζα της έβαλε κατά λάθος 4.6 Εκατομμύρια Ευρώ στον Λογαριασμό της. Δεν φαντάζεστε ΠΟΣΑ ξόδεψε μέχρι να την πιάσουν!

Οι περισσότεροι από μας ξέρουμε αρκετά καλά πόσα χρήματα έχουμε στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Αλλά πώς θα αντιδρούσατε αν κοιτούσατε μια μέρα και βλέπατε πως έχετε $4,6 εκατομμύρια; Τι θα κάνατε; Πιθανώς να καλούσατε την τράπεζα και να τους λέγατε πως έχει γίνει κάποιο λάθος.

Όταν αυτό όμως συνέβη στην Christine Jiaxin Lee, 21, δεν αντέδρασε έτσι. Αντιθέτως, ξεκίνησε να αγοράζει τα πάντα!

13

H Christine είναι μία μηχανικός από την Μαλαισία που ζει στην Αυστραλία. Όταν βρήκε αυτά τα χρήματα στον λογαριασμό της ήταν σαν να πατήθηκε ένας διακόπτης στο κεφάλι της και άρχισε να καταναλώνει ασύστολα.

14

Σίγουρα ήταν λάθος της τράπεζας και όχι δικό της αλλά το εκπληκτικό ήταν πως ξόδεψε $3,3 εκατομμύρια πριν την πιάσουν!

Αγόρασε ένα καινούργιο διαμέρισμα σε μία πολύ καλή περιοχή του Σίδνεϊ.

15

Μετά αποφάσισε να πάρει μερικές τσάντες! Αυτές εδώ οι τσάντες κοστίζουν περίπου 1 εκατομμύριο!

16

Δείτε περίπου πόσο κοστίζει κάθε μία!

17

Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, το αγόρι της δεν είχε ιδέα τι συνέβαινε, μέχρι που την συνέλαβαν!

18

Όταν βγήκε έξω με εγγύηση, έπρεπε να πηγαίνει δύο φορές την μέρα σε αστυνομικό τμήμα – τότε μόνο κατάλαβε το αγόρι της ότι κάτι δεν πάει καλά.

19

Προς υπεράσπισή της, η Christine είπε πως νόμιζε ότι οι γονείς της της είχαν δώσει αυτά τα χρήματα! Δεν τους ρώτησε όμως. Όπως και να’χει, όπως καταλαβαίνετε έπρεπε να πληρώσει μέχρι και το τελευταίο σεντ.

20

Εσείς πώς θα είχατε αντιδράσει στην θέση της;

Credit: relayhero.com

Αφήστε το σχόλιο σας: