Είχε να κόψει κοντά τα μαλλιά και τα μούσια του πάνω από μια δεκαετία. Όταν κουρεύτηκε δεν τον αναγνώριζε ούτε η οικογένειά του! - Fanpage

Είχε να κόψει κοντά τα μαλλιά και τα μούσια του πάνω από μια δεκαετία. Όταν κουρεύτηκε δεν τον αναγνώριζε ούτε η οικογένειά του!

Οι άντρες από το Duck Dynasty είναι γνωστοί για τα μούσια τους. Είναι κομμάτι της προσωπικότητας τους και χαρακτηριστικό της εμφάνισης τους. Αλλά οι Robertson δεν είναι μόνο τα μούσια τους. Είναι υπέρμαχοι όσων αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην ζωή.

63

Ο Jase Robertson επέλεξε να κάνει μια δραστική αλλαγή στο όνομα της φιλανθρωπίας. Ήταν τόσο μνημειώδης, που έκανε ζωντανή μετάδοση στο Facebook για να το δουν και οι θαυμαστές του. Ο Jase και η γυναίκα του, Missy, κάλεσαν τους Robertson στο σπίτι τους για να δουν την μεταμόρφωση του.

Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά, τον Reed, τον Cole και την Mia, και διοικούν το ίδρυμα Mia Moo Fund, το οποίο συγκεντρώνει χρήματα για τα άτομα με χειλεογναθοϋπερωιοσχιστία και βοηθά τις οικογένειες τους με τα έξοδα των εγχειρήσεων.

64

Ο Jase και η Missy δημιούργησαν την καμπάνια #ShaveJase για να ενημερώσουν τον κόσμο για το ίδρυμα τους και να συγκεντρώσουν χρήματα. Παρ’όλο που δεν κατάφεραν να φτάσουν τον στόχο τους, πάνω από 600 άτομα δώρισαν χρήματα στον οργανισμό.

Ο Jase αποφάσισε όμως να ξυρίσει το μούσι του όπως και να έχει. Ένα πράγμα που γνωρίζουν οι θαυμαστές του Dick Dynasty είναι ότι η ομάδα αυτή δεν κάνει πλάκες, όσον αφορά τα μαλλιά και τα μούσια τους.

65

Οι θαυμαστές του συγκινήθηκαν από την κίνηση του. Εντυπωσιάστηκαν από την αφοσίωση του στον σκοπό και το γεγονός ότι τήρησε την υπόσχεση του. Πολλοί σχολίασαν την πράξη του πολύ θετικά.

66

Κάποιοι σοκαρίστηκαν βλέποντας τον Jase χωρίς μούσια. Είναι εντελώς διαφορετικός άνθρωπος! Οι θαυμαστές του δεν μπορούσαν να πιστέψουν την μεταμόρφωση του.

67

Αν και πολλοί στηρίζουν την νέα του εμφάνιση, μάλλον δεν θα μείνει έτσι. Ο Jase ευχαρίστησε τους θαυμαστές του που παρακολούθησαν το βίντεο του και στήριξαν το σκοπό του. Τους υποσχέθηκε ότι από την επόμενη μέρα θα άρχιζε πάλι να μακραίνει το μούσι του. Οι θαυμαστές του πρέπει να περιμένουν να δουν τι ακολουθεί!

Credit: lifeaspire.com

Αφήστε το σχόλιο σας: