Είχε παραμελήσει την εμφάνισή του για πολύ καιρό. Όταν όμως κουρεύτηκε και ξυρίστηκε δεν τον ανεγνώρισε ούτε η οικογένειά του! - Fanpage

Είχε παραμελήσει την εμφάνισή του για πολύ καιρό. Όταν όμως κουρεύτηκε και ξυρίστηκε δεν τον ανεγνώρισε ούτε η οικογένειά του!

Όταν η ζωή αρχίζει να κινείται σε πυρετώδεις ρυθμούς, η εμφάνιση σίγουρα δεν είναι προτεραιότητα. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του 45χρονου Mike Weiss, όταν η γυναίκα του, Rebecca, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Ο αφοσιωμένος σύζυγος και πατέρας είχε πάντα την υγεία της γυναίκας του προτεραιότητα. Έτσι, όσο εκείνη έκανε θεραπεία, εκείνος παραμέλησε την εμφάνιση του.

112

Γι’αυτό και η εκπομπή Today’s Show ανέλαβε την μεταμόρφωση του. Κατά την διάρκεια της θεραπείας, ο Mike κράτησε την οικογένεια ενωμένη. Σε μια συνέντευξη με έναν από τους συντελεστές της εκπομπής, τα παιδιά του Mike αποκάλυψαν ότι εκείνος τους πηγαινοέφερνε στο σχολείο, μαγείρευε και φρόντιζε η Rebecca να πηγαίνει σε όλα τα ραντεβού της.

113

Τη μια στιγμή ήταν μια ευτυχισμένη, υγιής οικογένεια και την άλλη πάλευε για να είναι τα πάντα εντάξει. Είχε πολλές υποχρεώσεις, αλλά τα έκανε όλα χωρίς δεύτερη σκέψη. Όταν η εκπομπή τον επέλεξε για να του αλλάξει την εμφάνιση, η Rebecca και τα παιδιά ενθουσιάστηκαν. Του άξιζε όσο σε κανέναν άλλο!

114

Ο Louis Licari και η Jill Martin πήραν τον Mike στα παρασκήνια και έκαναν τα μαγικά τους. Μέσα σε λίγες ώρες, έκοψαν τα μαλλιά και το μούσι του και του άλλαξαν το ντύσιμο. Η γυναίκα και τα παιδιά του πήγαν στο πλατό και τους έκλεισαν τα μάτια μέχρι να αποκαλυφθεί η μεγάλη έκπληξη! Όταν τα άνοιξαν, σοκαρίστηκαν με αυτό που είδαν…

115

Η Rebecca δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο άντρας της ήταν τόσο όμορφος – είπε ότι ήταν ακριβώς όπως τον είχε γνωρίσει στο κολέγιο. Είχαν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ο Mike είχε τόσο περιποιημένη εμφάνιση και ανυπομονούσε να του δώσει ένα φιλί.

Ωστόσο, ο Mike δεν είναι ο μοναδικός πατέρας που άλλαξε εντελώς την εμφάνιση του. Ο 63χρονος Ron Madden είναι επιζών καρκίνου και επιλέχτηκε για μια μεταμόρφωση. Το τελικό αποτέλεσμα έκανε την κόρη του, Kate, να κλάψει. Οι αντιδράσεις των δύο οικογενειών είναι πολύ συγκινητικές!

116

Η Kate ανυπομονούσε να γυρίσει σπίτι ο πατέρας της για να τον δει η μητέρα της! Σίγουρα θα ενθουσιαζόταν…

Δείτε την μεταμόρφωση των δύο αντρών στο βίντεο:

Credit: faithtap.com

Αφήστε το σχόλιο σας: