Είδε ένα Παράξενο Πλάσμα να Κρύβεται στην Κουζίνα του. Μόλις το Κοίταξε Καλύτερα Πάγωσε , γιατί Κατάλαβε ότι Ήταν Ένας... - Fanpage

Είδε ένα Παράξενο Πλάσμα να Κρύβεται στην Κουζίνα του. Μόλις το Κοίταξε Καλύτερα Πάγωσε , γιατί Κατάλαβε ότι Ήταν Ένας…

Όταν ένας επιστάτης στο πανεπιστήμιο του Sheffield στην Αγγλία μπήκε στην κουζίνα του πανεπιστημίου, είδε κάτι πολύ παράξενο: κάποιο περίεργο πλάσμα έτρεχε μέσα στην κουζίνα και δεν είχε ιδέα τι έπρεπε να κάνει!

93

Αφού κατάλαβε τι ήταν, πήρε αμέσως το μικρό πλάσμα και πήγε να βρει βοήθεια. Τότε ήταν που κατάλαβε πόσο άσχημη ήταν η κατάστασή του. Ο μικρός σκαντζόχοιρος είχε υποστεί πολύ άσχημη κακοποίηση και οι πιθανότητες να τα καταφέρει ήταν πολύ λίγες…

94

Του είχαν κόψει όλα τα αγκάθια και χρειαζόταν άμεσα ιατρική βοήθεια. Ο μικρούλης μεταφέρθηκε στο καταφύγιο Cawthorne Hedgehog Sanctuary όπου τον φρόντισαν οι Anita και Allen Broadhead. Αφού τον ονόμασαν Frankie, προσπάθησαν να καταλάβουν την έκταση της κακοποίησης που είχε δεχτεί.

95

Φαινόταν πολύ φοβισμένος και αρνούνταν να ξετυλιχτεί. Εκτός από αυτό, είχε και δερματικά προβλήματα. Ενώ το πανεπιστήμιο ερευνούσε το περιστατικό, η Anita είχε ένα μήνυμα προς τους δράστες:

96

‘Σκεφτείτε πώς θα νιώθατε εσείς εάν κάποιος σας φερόταν έτσι και σας άφηνε ανήμπορους και απροστάτευτους.’

97

Παρόλο που οι δράστες δεν έχουν βρεθεί ακόμα, ελπίζουν το μήνυμα της Anita να εμποδίσει παρόμοιες πράξεις. Τελικά, ο Frankie τα κατάφερε και τα πάει πολύ καλά.

98

Ο μικρός σκαντζόχοιρος θα πρέπει να αναρρώσει λίγο ακόμα πριν να είναι έτοιμος να γυρίσει στην φύση. Τα αγκάθια του θα πάρουν λίγο χρόνο μέχρι να ξαναβγούν.

99

Ευτυχώς, ο Frankie ήταν σε καλά χέρια. Παρά την κακοποίηση που δέχτηκε, ήταν τυχερός που τον φρόντισαν καλοί άνθρωποι που νοιάστηκαν για το καλό του…

Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι σκαντζόχοιροι είναι άκακοι για τους ανθρώπους. Πράγματι, εμείς είμαστε πολύ πιο επικίνδυνοι για εκείνους, όπως δείχνει και αυτή η ιστορία.

Ελπίζουμε ο Frankie να αναρρώσει πλήρως και να βρεθούν αυτοί που του έκαναν κακό. Κανένα ζώο δεν θα πρέπει να βιώνει τέτοια κακοποίηση. 

Credit: honesttopaws.com

Αφήστε το σχόλιο σας: