Είδε τις αγελάδες του να περικυκλώνουν ένα μικροσκοπικό πλάσμα. Μόλις κατάλαβε ΤΙ βρισκόταν στην λάσπη, άρχισε να τρέχει! - Fanpage

Είδε τις αγελάδες του να περικυκλώνουν ένα μικροσκοπικό πλάσμα. Μόλις κατάλαβε ΤΙ βρισκόταν στην λάσπη, άρχισε να τρέχει!

Όταν ο Ian Ellis από την Βοστόνη βγήκε για να κάνει παρατήρηση πουλιών τον Ιούνιο, πέρασε από το ίδιο χωράφι όπου βρισκόταν ένα κοπάδι από αγελάδες, όπως πάντα. Αλλά αυτή η φορά ήταν διαφορετική – οι αγελάδες φαίνονταν να στέκονται με παράξενο τρόπο.

Οι 30 αγελάδες είχαν σχηματίσει έναν μεγάλο κύκλο γύρω από ένα μικρό αντικείμενο στη μέση του χωραφιού. Ο Ian κοίταξε καλύτερα με τα κιάλια του και είδε κάτι να παλεύει αβοήθητο με την λάσπη: μια μικρή φώκια.

63

Έτρεξε προς το κοπάδι όσο πιο γρήγορα μπορούσε, στριμώχτηκε ανάμεσα του και σήκωσε την μικρή φώκια. Μόλις βεβαιώθηκε ότι οι γονείς της φώκιας δεν ήταν εκεί κοντά, κάλεσε το Natureland Seal Sanctuary.

64

Η μικρή φώκια μεταφέρθηκε σε ένα ζεστό μέρος, την εξέτασε κτηνίατρος και την βοήθησαν να επανέλθει. Ήταν μόλις 5 ημερών και ήταν ήταν σοβαρά υποσιτισμένη με αναπνευστικά προβλήματα. Η φώκια θα παραμείνει στο καταφύγιο μέχρι να δυναμώσει και να μπορεί να επιβιώσει μόνη της. Μόλις επανέλθει πλήρως, θα την ελευθερώσουν στη φύση.

65

Αν οι αγελάδες δεν είχαν σχηματίσει τον κύκλο γύρω από την φώκια, ο Ian δεν θα την είχε δει ούτε θα την είχε σώσει.

66

Χάρη στην περιέργεια τους, η μικρή φώκια κατάφερε να σωθεί!

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: