Ιωάννα Παλιοσπύρου: Έδειξε για πρώτη φορά τα εγκαύματά της - Τα ρούχα που φόραγε την ημέρα της επίθεσης - Fanpage

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Έδειξε για πρώτη φορά τα εγκαύματά της – Τα ρούχα που φόραγε την ημέρα της επίθεσης

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Τα στιγμιότυπα δείχνουν ό,τι απέμεινε από τα ρούχα που φορούσε η 35χρονη τη μοιραία εκείνη ημέρα και μαρτυρούν την αγριότητα της επίθεσης.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, συγκλόνισε για ακόμα μια φορά το πανελλήνιο καθώς έδειξε τα τραύματά που απέκτησε από τη φονική επίθεση με βιτριόλι, τα οποία της έκαψαν το το πρόσωπο, μέρος του σώματός της, αλλά και τα ρούχα που φορούσε την τραγική εκείνη ημέρα. Η Ιωάννα έδειξε το πουκάμισο, τη ζώνη και το παντελόνι της τα οποία σχεδόν έλιωσαν από το καυστικό υγρό.

Τα στιγμιότυπα δείχνουν ό,τι απέμεινε από τα ρούχα που φορούσε.

Ακόμα και σήμερα πέφτουν κομμάτια.

H Ιωάννα δείχνει τα τραύματα που της άφησε η επίθεση που δέχτηκε.

Έχει κλείσει τις πληγές της, καθώς δεν έχει ανοιχτά τραύματα.

«Όταν με ενημέρωσαν πως ότι συνέλαβαν την δράστη, επιτέλους κατάλαβα τι είχε συμβεί. Την ίδια στιγμή είπα στη γιατρό μου πάμε προχωράμε να κάνουμε ότι χρειαστεί», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα.

Συνέχισε περιγράφοντας μια συγκινητική συνομιλία που είχε ένα πρωί με τη γιατρό της: «Σηκώθηκα ένα πρωί, έκανα το μπάνιο μου και δεν ξέρω ήμουν σε πολύ καλή διάθεση και τράβηξα μια φωτογραφία στο φως της ημέρας χωρίς μάσκα και την στείλαμε στη γιατρό μου. Της έγραψα πως νιώθω πολύ όμορφη και πόσο πολύ σε ευχαριστώ και μου απάντησε θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, θα νιώσεις πιο όμορφη και θα καταλάβεις στο τέλος ότι αυτό είναι το λιγότερο σημαντικό στους ανθρώπους».

Αφήστε το σχόλιο σας: