Κανείς δεν μπόρεσε να μην κλάψει: «Μαμά, μην μας αφήνεις» – Γύρισε από τον θάνατο για τα παιδιά της, άκουγε τη φωνούλα τους όσο ήταν σε κώμα

Λίγο πριν παντρευτεί τον αγαπημένο της, η Dianne Akurangi ήρθε αντιμέτωπη με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που άλλαξε όλη της τη ζωή.

Ιστορία: Μια μητέρα που συγκινεί…

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας πόνος στον ώμο την οδήγησε στον γιατρό. Αρχικά δεν βρέθηκε τίποτα, αλλά μετά από πολλαπλές εξετάσεις οι γιατροί εντόπισαν την ανάγκη για τριπλό bypass.

Η Dianne, αν και τρομοκρατήθηκε, αποφάσισε να προχωρήσει στο χειρουργείο.

Δυστυχώς, όμως, στο χειρουργείο τα πράγματα δεν πήγαν όπως αναμένονταν. Το τριπλό bypass δεν διόρθωσε την κατάσταση και οι επιπλοκές απειλούσαν πλέον τη ζωή της άτυχης γυναίκας. Σύμφωνα με όσα είπαν οι γιατροί στην Dianne αργότερα, η καρδιά της αντέδρασε πολύ άσχημα και έπαθε 3 καρδιακές προσβολές την ώρα του χειρουργείου.

Το χειρουργείο
Ο σύντροφός της και τα δύο παιδιά τους συντετριμμένα από την απρόσμενη εξέλιξη του χειρουργείου, περίμεναν με αγωνία την εξέλιξη της κατάστασης. Οι γιατροί αποφάσισαν τη διακομιδή της γυναίκας σε μεγαλύτερο νοσοκομείο μέσω ελικοπτέρου. Εκεί, έκανε ακόμα τρεις εγχειρήσεις και μπήκε σε τεχνητό κώμα. Στον άντρα και τα παιδιά της είπαν ότι αν τελικά ξυπνούσε, ήταν πιθανό να μη θυμάται τίποτα και να μη μπορεί να περπατήσει ή να μιλήσει.

“Ήταν λες και έβλεπα τηλεόραση με διακοπές”, θυμάται η Dianne. “Κάποια στιγμή είδα την κηδεία μου. Είχαν μαζευτεί πολλοί, αλλά το φέρετρο δεν ερχόταν… τότε ήταν που ένιωσα ότι ίσως είχα ελπίδες”, δηλώνει η ίδια και προσθέτει: “Αργότερα, άρχισα να ακούω τα αγοράκια μου να με εμψυχώνουν. Να μου λένε ‘σ’ αγαπάμε’ και ‘συνέχισε να παλεύεις, μην μας αφήνεις’. Και το πάλεψα. Έδωσα τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής μου για χάρη τους”.

Related posts

Συγκλονίζει Έλληνας Πιλότος: «Μου εμφανίστηκε η Παναγία και ο Χριστός και με επανέφεραν στην ζωή»

Τι κάνει η ψυχή τις πρώτες δύο μέρες μετά τον θάνατο; – Οι ψυχές ζουν και…

«Εiναι 100 ετών, δεν έφaγε ποτέ φροúτα, λαχανıκά & κpέας στη ζωή του»: Το μuστικό μακροζωΐας του Μίμη Πλέσσα