Κάτια Δανδουλάκη: «Οι σημερινές γυναίκες νομίζουν ότι με ένα χάπι θα αδυνατίσουν. Όχι, θέλει στερήσεις» - Fanpage

Κάτια Δανδουλάκη: «Οι σημερινές γυναίκες νομίζουν ότι με ένα χάπι θα αδυνατίσουν. Όχι, θέλει στερήσεις»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Πως καταφέρνεις να είναι πάντα τόσο αδύνατη και fit;

«Είμαι στρατιώτης. Δεν μου αρέσει το ρήμα γερνάω. Μου αρέσει το ωριμάζω, μεγαλώνω. Έχω κάνει πολλή δουλειά με τον εαυτό μου. Δεν είναι όλα εύκολα. Οι γυναίκες νομίζουν με ένα χάπι θα αδυνατίσουν. Όχι, έχω στερηθεί. Κάνω γυμναστική. Βάζω κρέμες από μικρή, από 16 χρονών. Όσον αφορά την αισθητική είμαι απολύτως υπέρ να κάνει η γυναίκα ότι νομίζει για να είναι πιο φρέσκια κι όχι για να γίνει κάποια άλλη. Είναι δουλειά και κόπος. Σήμερα που είχα συνέντευξη μαζί σας, δεν είπα να κοιμηθώ μια ώρα παραπάνω. Δεν άλλαξα το πρόγραμμά μου. Σηκώθηκα έκανα την γυμναστική μου. Έχω κάτι του στρατιώτη μέσα μου», ανέφερε η Κάτια Δανδουλάκη.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο πώς βιώνει την αποτυχία στη πορεία της, αποκαλύπτοντας πως αυτομαστιγώνεται.

«Με αυτομαστιγώνω στην αποτυχία, αλλά τη θεωρώ απαραίτητη για να βελτιώνομαι. Μιλάμε πάντα για αποτυχία μέσα στις επιτυχίες και αναφέρομαι στο θέατρο, όπου την έχω πληρώσει κιόλας. Τηλεοπτικά δεν έχω καμία αποτυχία».

Αφήστε το σχόλιο σας: