Λίγο πριν Πεθάνει την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, πόσταρε ΑΥΤΟ στο Facebook. Σήμερα όλος ο Πλανήτης, το διαβάζει... - Fanpage

Λίγο πριν Πεθάνει την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, πόσταρε ΑΥΤΟ στο Facebook. Σήμερα όλος ο Πλανήτης, το διαβάζει…

Η νέα χρονιά φέρνει αίσθημα ελπίδας και αναγέννησης, είναι ένα διάστημα για νέα ξεκινήματα και ένα καλύτερο αύριο. Κάθε νέα χρονιά ελπίζουμε να καταφέρουμε νέους στόχους και ελπίδες.

Ο Matthew DeRemer είχε μια σπουδαία προοπτική για το 2016, μέχρι που ενεπλάκη σε ένα τρομερό δυστύχημα με τη μοτοσυκλέτα του, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του τη πρωτοχρονιά.

Στο άκουσμα των δυσάρεστων νέων, οι φίλοι του Matthew άρχισαν να μοιράζονται τη τελευταία του εμπνευσμένη δημοσίευση στο Facebook.

Last day of 2015!!!! For me I’ll be meditating through all I do, on this entire year. I’ve lost, I’ve gained, family is…

Posted by Matthew DeRemer on Thursday, December 31, 2015

Η δημοσίευση έγραφε:
Τελευταία μέρα του 2015!!!! Προσωπικά θα διαλογιστώ όσα έχω κάνει μέσα στη χρονιά. Έχω χάσει, έχω κερδίσει, η οικογένεια είναι πιο κοντά και ενωμένη παρά ποτέ, αγαπημένοι χάθηκαν, και νέοι φίλοι βρέθηκαν. Έχουν υπάρξει πολλές φορές που βρέθηκα στα γόνατα να προσεύχομαι για ώρες και άλλες φορές που καθοδηγούσα μια ομάδα ανθρώπων στην προσευχή, η πίστη μου (που αγαπώ να μοιράζομαι) είναι μια καθημερινή αφύπνιση (για μένα) ότι οι άνθρωποι, οι ζωές, και οι περιστάσεις μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο με τον καιρό. Κοιτάζω πίσω στο 2015 και τις μεγάλες προκλήσεις που ξεπέρασα, που μοιράστηκα με άλλους, και για ακόμη μια φορά ξαναβρήκα τον εαυτό μου…Θέλω να σας πω ευχαριστώ και καλωσόρισες 2016, έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε!

Και πραγματικά δε ξέρω που θα καταλήξω απόψε, αλλά ξέρω που πρέπει να βρίσκομαι.

Ο περίγυρος του συγκινήθηκε και από τα δυνατά του λόγια.

1

Το ατύχημα του Matthew συνέβη μερικές ώρες μετά την ελπιδοφόρα του δημοσίευση στο Facebook.
2

Ο Matthew υπηρέτησε ως πεζοναύτης στο Ιράκ και μόλις είχε βρει εργασία στον ιατρικό τομέα. Ήταν επίσης μέλος σε λέσχη μοτοσυκλέτας.

Το ατύχημα συνέβη το βράδυ της Πέμπτης στη πόλη Seminole της Φλόριντα.
3

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο Matthew χτυπήθηκε από τον 59-χρόνο Steven Clarke, που ήταν υπό την επήρεια μέθης και οδηγούσε το αυτοκίνητό του, όταν χτύπησε την μοτοσυκλέτα του 31-χρόνου βετεράνου. Ο Matthew πέθανε στον τόπο του δυστυχήματος.

Ο Steven Clarke συνελήφθη και κατηγορείται με ανθρωποκτονία.
4

Οι φίλοι του Matthew συγκεντρώθηκαν για να πουν το τελευταίο αντίο την Κυριακή, λένε ότι άφησε μεγάλο αντίκτυπο στη σύντομη ζωή του.
5
6

Η ανάρτηση του Matthew έχει μοιραστεί πάνω από 1.000 φορές και θα συνεχίσει να συγκινεί τις ζωές των ανθρώπων που το συναντούν.

Credit: distractify.com

Αφήστε το σχόλιο σας: