STORIES

Μαμά παγώνει όταν ένα ζευγάρι αγνώστων ζητάει να της πάρουν το παιδί. Όταν της εξηγούν τον λόγο, ξεσπά σε δάκρυα!

Οι περισσότεροι γονείς κρατάνε σφιχτά τα χέρια των παιδιών τους στους δημόσιους χώρους. Δεν θα ήθελαν ποτέ να τους συμβεί κάτι κακό. Παρ’όλο που αρκετές φορές οι ξένοι είναι επικίνδυνοι και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με το ποιους αφήνουμε να πλησιάζουν τα παιδιά μας, μια στο τόσο συμβαίνει κάτι ξεχωριστό που ανατρέπει τους κανόνες.

Αυτό ακριβ…


Οι περισσότεροι γονείς κρατάνε σφιχτά τα χέρια των παιδιών τους στους δημόσιους χώρους. Δεν θα ήθελαν ποτέ να τους συμβεί κάτι κακό. Παρ’όλο που αρκετές φορές οι ξένοι είναι επικίνδυνοι και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με το ποιους αφήνουμε να πλησιάζουν τα παιδιά μας, μια στο τόσο συμβαίνει κάτι ξεχωριστό που ανατρέπει τους κανόνες.

Αυτό ακριβώς συνέβη όταν συναντήθηκαν αυτά τα δύο ζευγάρια. Το ένα ζευγάρι μοιράστηκε το παιδί του με τους γονείς που θρηνούσαν το δικό τους. Ο Chris και η Taylor Fisher είχαν πάει τον γιο τους, Oliver, στο Disney World και ήταν ενθουσιασμένοι.

Βρίσκονταν στο Epcot, όταν ένα άλλο ζευγάρι σταμάτησε και έβγαλε φωτογραφίες την οικογένεια μπροστά στον «Πύργο του Άιφελ» στο γαλλικό τμήμα του πάρκου. Οι Fisher ήταν ευγνώμονες για την υπομονή του ζευγαριού με τον Oliver, ο οποίος δεν συνεργαζόταν. Σύντομα όμως τράβηξαν μια όμορφη οικογενειακή φωτογραφία κι νομίζοντας ότι αυτό ήταν το τέλος της συνάντησης, πήραν διαφορετικούς δρόμους.

33

Λίγα λεπτά αργότερα όμως, ο άντρας που είχε τραβήξει την φωτογραφία τους επέστρεψε και τους ρώτησε αν μπορούσε να τους μιλήσει για ένα λεπτό. Είπε ότι το όνομα του ήταν Scott και της γυναίκας του Sally. Το ζευγάρι εξήγησε με δάκρυα στα μάτια ότι είχαν 4 όμορφα παιδιά, και ενώ τα 3 περνούσαν τη μέρα με τους παππούδες τους, το τέταρτο ήταν στον παράδεισο.

Πράγματι εκείνη η μέρα – 1 Ιουλίου – θα ήταν τα πρώτα γενέθλια του μικρού Duke. Είπαν στους Fisher ότι ο Oliver τους είχε θυμίσει πολύ τον Duke και ζήτησαν να τον πάνε για ψώνια.

Επανάσταση στις Δίαιτες! Χάσε 10 Κιλά Μέχρι να Μπει ο Αύγουστος!

«Σαν γονιός και σκεφτόμενη εκείνη την στιγμή, δεν νομίζω θα έδινα ποτέ το παιδί μου σε εντελώς ξένους, αλλά εκείνη την στιγμή με είχε κυριεύσει μια ηρεμία, μια ηρεμία που μόνο ο Θεός μπορεί να προσφέρει, που έδωσα το αγοράκι μου και το είδα να κρατά τα χέρια αυτών των δύο ανθρώπων, με τους οποίους ένιωσα ξαφνικά να ενώνομαι», θυμάται η Taylor προσθέτοντας ότι εκείνη και ο Chris ακολουθούσαν από πίσω.

Είπε ότι είδε την ανακούφιση του Scott και της Sally καθώς έμπαιναν με τον Oliver στο μαγαζί και ότι χάρηκαν πολύ που πέρασαν χρόνο μαζί του και δημιούργησαν αναμνήσεις. «Όταν πήγαμε στο μαγαζί, η Sally κρατούσε το χέρι του Oliver και τον πήγε στα παιχνίδια», έγραψε η Taylor. «Είδα τα μάτια της να γεμίζουν χαρά κάθε φορά που ο Oliver της χαμογελούσε.

Είδα την θλίψη να μετατρέπεται σε ελπίδα κάθε φορά που ο Oliver έπαιρνε ένα παιχνίδι και την αγκάλιαζε για να την ευχαριστήσει. Καθώς ο Oliver σηκωνόταν ψηλά, είδα τον πόνο του Scott να εξαφανίζεται. Μέσα από την γενναιόδωρη πράξη τους, είδα το ζευγάρι να αναρρώνει από την θλίψη και τον πόνο της απώλειας ενός αγαπημένου.»

34

Η Τaylor θυμάται τον όμορφο τρόπο με τον οποίο έληξε η όμορφη συνάντηση:

«Κρατήσαμε ο ένας τον άλλο και προσευχηθήκαμε», είπε. «Η παρουσία του Θεού ήταν τόσο αληθινή και τον επαινέσαμε για το σχέδιο του, γιατί ήταν Εκείνος που μας έφερε κοντά. Καθώς φεύγαμε, η Sally μας είπε ότι προσευχόταν στον Θεό να την βοηθήσει να βάλει μια τελεία και απόψε αυτό ήταν το δώρο της από τον Θεό. Μετά από σήμερα θα μπορέσει να προχωρήσει. Να γιατρευτεί.»

Η Taylor συνόψισε την συνάντηση αυτή με πολύ όμορφο τρόπο:

«Αυτός είναι ο Θεός. Είναι τόσο αληθινός. Μόνο εκείνος μπορεί να στείλει τους σωστούς ανθρώπους στο σωστό μέρος τον σωστό χρόνο και να θεραπεύσει μια ραγισμένη καρδιά. Εκείνος το σχεδίασε με αυτόν τον τρόπο. Αν είχαμε σταματήσει σε ένα ακόμα μαγαζί, αν είχαμε βγάλει ακόμα μία φωτογραφία, αν είχαμε πάρει διαφορετική κατεύθυνση, αν είχαμε δει την παρέλαση για λίγο παραπάνω, μπορεί να το χάναμε. Αλλά δεν το χάσαμε, γιατί ο Θεός είχε τον έλεγχο. Και αυτό, φίλοι μου, έχει τεράστια σημασία.»

Credit: sosharethis.com

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories