Μαρία Σαράφογλου: Η σπάνια φωτογραφία με τον 12χρονο γιο της

Η γνωστή δημοσιογράφος ποζάρει με τον γιο της που τέλειωσε το Δημοτικό.

Η Μαρία Σαράφογλου πριν μερικές ημέρες δημοσίευσε στο Instagram μια ιδιαίτερα τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της, Δημήτρη.

Αφορμή στάθηκε το τέλος της σχολικής χρονιάς όπου ο γιος της αποχαιρέτησε το Δημοτικό και ετοιμάζεται πλέον για το Γυμνάσιο.

Ο Δημήτρης είναι 12 ετών και την έχει (ξε) περάσει σε ύψος. Στη φωτογραφία που ανάρτησε, η δημοσιογράφος είναι μαζί του έξω από το σχολείο, αγκαλιάζονται και ακουμπά ο ένας το κεφάλι του άλλου. Μάλιστα η ευχή της ήταν ιδιαίτερα συγκινητική:

«Να έχεις πάντα αγάπη στην καρδιά σου, πάθος στο πνεύμα σου και πίστη στη δύναμή σου.

Είμαι τόσο περήφανη για σένα αγόρι μου…για τη γενναιοδωρία σου, την καλοσύνη σου, την εξυπνάδα σου και τη δύναμή σου να ξεπερνάς τις δυσκολίες.

Να θυμάσαι ότι κάθε μεγάλο ταξίδι ξεκινά με ένα μόνο βήμα. Πάντα φαίνεται αδύνατο μέχρι να γίνει.

Μια ευχή μόνο για σένα: Είθε η αγάπη που δίνεις να είναι η αγάπη που εισπράττεις».

Το σημείωμα του γιου της που τη συγκίνησε
Η Μαρία Σαράφογλου σε συνέντευξή της στην εκπομπή « Το Πρωινό» είχε μιλήσει για τον γιο της αλλά και για ένα σημείωμά του που τη συγκίνησε.

«Η προσωπική ζωή είναι κάτι που πρέπει να κρατάμε για εμάς, αλλιώς νιώθω ότι την προδίδεις κατά κάποιον τρόπο. Από την άλλη, δε δίνω πολλές συνεντεύξεις αλλά δεν το κάνω γι’ αυτόν τον λόγο. Μονίμως έχω κάτι, έχω πάρα πολλή δουλειά, έχω έναν γιο που έγινε 12 χρονών φέτος. Είναι καλός στο μπάσκετ»!

Και πρόσθεσε: «Μιλάω τέσσερις γλώσσες, αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά και ιταλικά. Πριν μείνω έγκυος είχα αρχίσει τα κινέζικα και είναι κάτι που έχω αφήσει στη μέση. Και λέω στον γιο μου, τον Δημήτρη, “δε θα πας του χρόνου στο γυμνάσιο; Θα τα ξαναρχίσω”. Δεν έχει αποφασίσει τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει. Το πιο γλυκό πράγμα που έκανε ο γιος μου είναι πέρσι πριν ταξιδέψω στο Λονδίνο, πήρε το σημειωματάριό μου και έγραψε “μανουλίτα θέλω να προσέχεις πάρα πολύ. Σ’ αγαπώ πολύ βελούδινη μαμά μου, είσαι η πιο γλυκιά και η πιο χαδιάρα”»!

Υπενθυμίζουμε ότι η δημοσιογράφος έχει αποκτήσει τον γιο της με τον πρώην σύζυγό της επίσης δημοσιογράφο, Αντώνη Αλαφογιώργο.

Related posts

«Εiναι 100 ετών, δεν έφaγε ποτέ φροúτα, λαχανıκά & κpέας στη ζωή του»: Το μuστικό μακροζωΐας του Μίμη Πλέσσα

Κάντε όλοι μια ευχή για τον μικρό Γιαννάκη: Ξεκινά το πιο δύσκολο ταξίδι του

Ο θεός μαζί σου μικρέ Γιαννάκη! Αναχωρεί αύριο για Αμερική για να δώσει την δική του μάχη για να γυρίσει πίσω όρθιος – Γιόρτασε χτες τα γενέθλια του με τον ΠΑΟΚ Βίντεο