Μεγαλείο ψυχής από την μητέρα του Καραϊβάζ: Συγχωρώ του εκτελεστές του, το ίδιο θα έκανε το παιδάκι μου (βίντεο) - Fanpage

Μεγαλείο ψυχής από την μητέρα του Καραϊβάζ: Συγχωρώ του εκτελεστές του, το ίδιο θα έκανε το παιδάκι μου (βίντεο)

Συντετριμμένες από την δολοφοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, η μητέρα και η αδερφή του μίλησαν στον Alpha. Μια μέρα μετά την κηδεία του δημοσιογράφου που εκτελέστηκε λίγα μέτρα από το σπίτι του στον Άλιμο, η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ δείχνει το μεγαλείο της ψυχής της: «Συγχωρώ του εκτελεστές του, το ίδιο θα έκανε και το παιδί μου. Τους εκτελεστές του θα τους συγχωρούσε το παιδάκι μου… Άλλο παιδί να μην πειράξουνε» είπε.

Η μητέρα του εξήγησε ότι ο ίδιος ο Γιώργος Καραϊβάζ θα συγχωρούσε τους δολοφόνους του.

«Τους εκτελεστές του θα τους συγχωρούσε το παιδάκι μου»

«Όποιο δάχτυλο κι αν κόψεις, πονάει πάρα πολύ. Το μόνο που θέλω είναι να προσέχετε παιδιά μου, να προσέχετε. Η τελευταία μάνα να ήμουν εγώ… Κανέναν άλλο να μη βλάψουνε… Το ίδιο θα έκανε και το παιδί μου. Τους εκτελεστές του θα τους συγχωρούσε το παιδάκι μου… Άλλο παιδί να μην πειράξουνε… Παρακαλώ την Παναγίτσα» είπε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του.

Για την αδερφή του, Λίτσα, ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν το στήριγμά της. «Έναν τον είχα και τον είχα στήριγμά μου. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ό,τι πρόβλημα κι αν είχα, έπαιρνα τον Γιώργο και το συζητούσα. Ήταν πάρα πολύ δοτικός. Τα παιδικά μας λόγια ήταν λίγο φτωχικά, οι γονείς μας παλεύανε για εμάς, να μεγαλώσουμε με τα καλύτερα εκείνης της εποχής» ανέφερε και εξομολογήθηκε πως είχε να τον δει τέσσερα χρόνια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Τα τελευταία του λόγια στην οικογένειά του
«Ο Γιώργος ήταν ένα ήσυχο παιδί, χαμηλών τόνων. Ο πατέρας μου είχε μια μονάδα με ζώα, ο Γιώργος βοηθούσε τον πατέρα μου. Αντί να πάρει, όμως, ψωμί στο σακί του, έπαιρνε τα βιβλία του. Και παντού είχε βιβλία, διάβαζε πάρα πολύ….

Τελευταία φορά που του μίλησα ήταν 5 Απριλίου με μηνύματα. «Καλημέρα αδερφέ μου, καλή εβδομάδα» του έστειλα, «Καλημέρα Λιτσάκι μου, καλή εβδομάδα» μου είχε απαντήσει».

Πηγή βίντεο: Tlife, πληροφορίες Alpha

Αφήστε το σχόλιο σας: