Μετά από Χειρουργείο 15 ωρών οι Σιαμαίες Αδερφούλες Διαχωρίστηκαν Επιτυχώς! - Fanpage

Μετά από Χειρουργείο 15 ωρών οι Σιαμαίες Αδερφούλες Διαχωρίστηκαν Επιτυχώς!

Η Ximena και η Scarlett Hernandez-Torres είναι μετά βίας 11 μηνών, αλλά ο πρώτος χρόνος της ζωής τους, ήταν τρομακτικός. Οι αδερφές γεννήθηκαν ενωμένες, μαζί με την τρίδυμη μη ενωμένη αδερφή τους, την Catalina, και πριν από μερικές μέρες υπεβλήθησαν σε μια σπάνια επέμβαση για να διαχωριστούν. Οι πιθανότητες γέννησης τριδύμων με σιαμαία δίδυμα είναι 1 στις 50 εκατομμύρια, αναφέρει το CNN. 

Σύμφωνα με το Fox 7 News, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Τέξας μετά τη γέννησή τους τον περασμένο Μάιο, και μια ομάδα γιατρών εργαζόταν μαζί τους για μήνες για να προετοιμαστούν για την επέμβαση διαχωρισμού. Μοιράζονται έντερο και ουροδόχο κύστη, που χρειάζεται να αναδομηθεί.

Πριν την επέμβαση, τα δίδυμα βαφτίστηκαν στο νοσοκομείο.

Η επέμβαση ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης και διήρκεσε περίπου 15 ώρες, σύμφωνα με το Action 10 News, αν και χρειάστηκαν μόνο μερικές ώρες για να διαχωριστούν οι αδερφές. Χρειάστηκαν 9 χειρουργοί και μια ομάδα 50 ειδικών για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία. «Νιώθω σπουδαία. Φοβόμουν όλη μέρα, όλη νύχτα σκεπτόμενος για την επέμβαση, » δήλωσε ο πατέρας Raul Torres. «Δε θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερους γιατρούς. Από την αρχή ήξερα ότι θα φρόντιζαν καλά τα κορίτσια μου.»

Το απόγευμα της Τετάρτης, η Ximena υπεβλήθη σε μία ακόμα επέμβαση, εξαιτίας προβλημάτων με το νεφρό της. Η Scarlett κοιμόταν ακόμα και αναρρώνει καλά μέχρι στιγμής.

Credit: cosmopolitan.com

Αφήστε το σχόλιο σας: