Μία έκπληξη περίμενε τον άπιστο άντρα: Η πρώην του τόλμησε να τον εκδικηθεί με τον πιο ακραίο τρόπο για την απιστία του! - Fanpage

Μία έκπληξη περίμενε τον άπιστο άντρα: Η πρώην του τόλμησε να τον εκδικηθεί με τον πιο ακραίο τρόπο για την απιστία του!

Η Αγγλίδα Cindy Moore έζησε το σοκ της ζωής της, όταν οι χειρότερες υποψίες της βγήκαν αληθινές. Η αγωνία της μετά από αυτή την ανακάλυψη την έκανε να αλλάξει την ζωή της με ακραίο τρόπο – είχε έναν ξεκάθαρο στόχο.

Η 31χρονη υποπτευόταν για καιρό ότι ο αρραβωνιαστικός της – ο πατέρας των 2 παιδιών της – είχε σχέση. Ωστόσο, πληγώθηκε, όταν έμαθε ότι ήταν σίγουρο. «Τρελάθηκα – η προδοσία ήταν το χειρότερο κομμάτι. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Η γυναίκα ήταν το αντίθετο από μένα, το αντίθετο από αυτό που άρεσε στον Chris», είπε η Cindy.

4

Η Cindy γνώρισε τον Chris όταν ήταν 19, αλλά εκείνος ήταν 30 τότε. «Ήταν τόσο θρασύς και μου άρεσαν τα κακά αγόρια. Ερωτευτήκαμε ο ένας τον άλλο αμέσως. Ήταν πολύ μεγαλύτερος μου, αλλά έμοιαζε με 20αρη», είπε η Cindy.

5

Όταν μετακόμισε με τον Chris, η Cindy γέννησε την κόρη της, Lacey, το 2009 και ο γιος της, Max, ήρθε 2 χρόνια αργότερα. Παρ’όλο που το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2013, τότε ήταν που ξεκίνησαν τα προβλήματα. Μετά την γέννηση των παιδιών τους, η Cindy άρχισε να βάζει κιλά. Αλλά δεν ήταν αυτό το μόνο πρόβλημα.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή στην ζωή μου. Η υγεία μου ήταν χάλια και ο μπαμπάς μου ήταν άρρωστος. Όλα γύρω μου έμοιαζαν να καταρρέουν και χρειαζόμουν τον Chris περισσότερο από ποτέ, αλλά ήταν ήδη αργά. Είχε χάσει το ενδιαφέρον του», εξηγεί η Cindy.

Μετά τον χωρισμό, η Cindy άρχισε να γυμνάζεται και να ακολουθεί αυστηρή δίαιτα. «Έχω χάσει 35 κιλά. Μου έχει χαρίσει νέα αυτοπεποίθηση. Νιώθω ξανά σέξι αντί για ακαλαίσθητη.»

6

Η Cindy δεν σταμάτησε εκεί – έχει επίσης ξοδέψει πολλά χρήματα στην εμφάνιση της. Μετά την προδοσία, θέλει να μεταμορφώσει τον εαυτό της σε «κούκλα του σεξ». Έχει ήδη δώσει 13.000 δολάρια σε πλαστικές επεμβάσεις, ανάμεσα τους και αυξητική στήθους.

«Πάντα μου άρεσε το φουσκωμένο λουκ της κούκλας, από τότε που ήμουν μικρή, έτσι άρχισα να πηγαίνω στο επόμενο επίπεδο», είπε η Cindy. Η 31χρονη έχει αρχίσει να βγαίνει ραντεβού ξανά και ελπίζει ότι η ιστορία της θα έχει χαρούμενο τέλος.

You can Talk About Change or Make it Happen !

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cindy Moore UK Doll ?? (@iamdiamonddoll_is_cindy_moore) στις

«Ο Chris ήταν πολύ καλός μπαμπάς, δεν θα μπορούσα να τον κατηγορήσω. Έκανε πολλά για τα παιδιά. Ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του και φοβάμαι ότι δεν θα το βρω ξανά. Αλλά δεν τον μισώ που με άφησε τότε – λυπάμαι που χάνει το πόσο υπέροχη είμαι τώρα», κατέληξε η Cindy.

Κατά κάποιο τρόπο, η Cindy αποτελεί πρότυπο. Αντί να λυπάται τον εαυτό της, κατάφερε να μετατρέψει τον θυμό της σε κάτι θετικό.

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: