Μια ολόκληρη οικογένεια –ο πατέρας, η μάνα, ο γιος και η κόρη- είναι όλοι τρανσέξουαλ - Fanpage
STORIES

Μια ολόκληρη οικογένεια –ο πατέρας, η μάνα, ο γιος και η κόρη- είναι όλοι τρανσέξουαλ

 

Ο 41χρονος Daniel Harrott, ο οποίος είναι ο βιολογικός γονέας των δύο παιδιών τρανς, έχει αλλάξει το γυναικείο φύλο του και είναι πλέον ένας τρανσέξουαλ άνδρας.

Ο γιος και η κόρη του λένε επίσης ότι γεννήθηκαν με λάθος φύλο. Ο Harrott έχει γνωρίσει μια τρανσέξουαλ γυναίκα, την 62χρονη Shirley Austin, η οποία γεννήθηκε άντρας. Ο Harrott…


 

Ο 41χρονος Daniel Harrott, ο οποίος είναι ο βιολογικός γονέας των δύο παιδιών τρανς, έχει αλλάξει το γυναικείο φύλο του και είναι πλέον ένας τρανσέξουαλ άνδρας.

Ο γιος και η κόρη του λένε επίσης ότι γεννήθηκαν με λάθος φύλο. Ο Harrott έχει γνωρίσει μια τρανσέξουαλ γυναίκα, την 62χρονη Shirley Austin, η οποία γεννήθηκε άντρας. Ο Harrott και η Austin είναι πλέον αρραβωνιασμένοι.

“Όλη η οικογένεια είναι τρανσέξουαλ,” δήλωσε η Austin στο KJZZ.

“Νιώθεις ότι αρχίζεις να ζεις για πρώτη φορά,”είπε ο Harrott. “Και τα παιδιά μου ζουν έτσι όπως θα ήθελαν.”

Ο Chaz Bono, ο οποίος γεννήθηκε γυναίκα κι αργότερα έγινε τρανσέξουαλ άνδρας, εξηγεί πως τ’ ότι γεννήθηκε με θηλυκά αναπαραγωγικά όργανα είναι “ελάττωμα” σύμφωνα με το Bustle.

“Υπάρχει ένα φύλο στον εγκέφαλό μας και ένα φύλο στο σώμα μας. Για το 99% των ανθρώπων, αυτά τα πράγματα βρίσκονται σε ευθυγράμμιση. Για τους τρανσέξουαλ ανθρώπους, δεν αντιστοιχούν αυτά τα δύο φύλα,” είπε.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

Ο γιος του Harrott, ο 11χρονος Mason, γεννήθηκε με γυναικείο φύλο όμως είναι σήμερα ένα τρανσέξουαλ αγόρι ενώ η κόρη του, η 13χρονη Joshua, γεννήθηκε αγόρι και είναι πλέον ένα τρανσέξουαλ κορίτσι.

“Νομίζω ότι ήμουν 6 ή 7 χρονών,” δήλωσε η Joshua για την ηλικία που ανακάλυψε ότι είναι τρανς.

Ο Harrott είπε στο KJZZ πως πιστεύει ότι οι τρανσέξουαλ άνθρωποι είναι μέρος της οικογένειάς του εδώ και 100 χρόνια.

Είπε πως η αδερφή της γιαγιάς του φορούσε ρούχα του αντίθετου φίλου. Ο Harrott είπε επίσης ότι αυτό ενοχλούσε τη γιαγιά του, γι’ αυτό ήταν πολύ αυστηρή με τη μητέρα του, και φρόντιζε να την ντύνει πάντα με γυναικεία ρούχα.

“Φυσικά η μητέρα μου μου έδωσε ακριβώς το ίδιο μάθημα: ‘Δεν είσαι ντυμένη καλά. Πρέπει να ντύνεσαι σαν κοπέλα. Να είσαι αυτό που γεννήθηκες,’” είπε ο Harrott.

Ο Harrott έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του ως γυναίκα, αλλά το μακιγιάζ και τα γυναικεία ρούχα ποτέ δεν τον έκαναν να νιώθει καλά.

Παντρεύτηκε έναν άνδρα και γέννησε τον Mason και την Joshua όμως ποτέ δεν ένιωσε ο εαυτός του.

Ενώ συνέβαιναν όλα αυτά, ο Harrott γνώρισε την Austin όταν συμμετείχε εθελοντικά σε μια οργάνωση που υποστηρίζει τους γονείς με τρανσέξουαλ παιδιά.

Η Austin βρισκόταν σε μια φάση της ζωής της που νόμιζε ότι θα ήταν για πάντα μόνη αν και είχε παντρευτεί στο παρελθόν.

“Δεν ήμουν ποτέ αποδεκτή, ούτε από τους ανθρώπους που με αγαπούσαν πραγματικά,” είπε.

“Ο Harrott ήταν άνετος, κι έτσι ήξερα ότι θα μπορούσα να είμαι εγώ, και πως θα καταλάβει ποια είμαι,” είπε η Austin Όστιν. “Θα καταλάβουν όσα νιώθω κι έτσι θα ξέρουμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον.”

“Νιώθω αγαπητός,” είπε ο Harrott χαμογελώντας. “Θέλω να πω, αισθάνομαι ότι με αγαπούν γι’ αυτό που είμαι.”

Ο Harrott είπε ότι η μεγαλύτερή του ελπίδα για τα παιδιά του είναι να νιώσουν κι αυτά την αποδοχή και να αγαπηθούν γι’ αυτό που είναι πραγματικά.

Πηγή: diaforetiko.gr

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories