Μείναμε άφωνοι: 10χρονο αγόρι κάνει ΚΑΤΙ απίστευτο και απρόσμενο για τον νεογέννητο αδερφό του! - Fanpage

Μείναμε άφωνοι: 10χρονο αγόρι κάνει ΚΑΤΙ απίστευτο και απρόσμενο για τον νεογέννητο αδερφό του!

Ο Jayden Fontenot, ένας 10χρονος μαθητής από τη Λουιζιάνα, χωρίς να σκεφτεί ότι είναι μικρός για τα χρόνια του έκανε κάτι πραγματικά εκπληκτικό για τη μητέρα του. Όταν η κατάσταση έγινε κρίσιμη, παρέμεινε ήρεμος και ήξερε ακριβώς τι να κάνει.

1

Στο σπίτι της οικογένειας η μητέρα του Jayden, η Ashly Moreau, ένιωσε ωδίνες τοκετού, ενώ χρησιμοποιούσε το μπάνιο. Αυτό ήταν σοκαριστικό για την 36χρονη, η οποία περίμενε να γεννήσει σε έξι εβδομάδες. Όλα φάνηκαν να συμβαίνουν τόσο ξαφνικά, με την Ashly να έχει έντονη αιμορραγία και να συνειδητοποιεί ότι ήταν ήδη στη διαδικασία της γέννας.

Ο αρραβωνιαστικός της, ο Kelsey Richard, είχε ήδη φύγει από το σπίτι για τη δουλειά, οπότε ο Jayden ήταν ο μοναδικός στο σπίτι που μπορούσε να καλέσει. Ακούγοντας τις φωνές της, το αγόρι έτρεξε στο μπάνιο για να δει τη μητέρα του σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Χωρίς να χάσει τη ψυχραιμία του από αυτό που είδε, ο Jayden είπε ότι θα έκανε ό, τι χρειαζόταν για την τρομοκρατημένη μητέρα του. Το μωρό βρισκόταν στην επικίνδυνη θέση του ισχίου – με τα πόδια του μωρού να βγαίνουν πρώτα – και η Ashly έχανε πολύ αίμα.

Αναγνωρίζοντας τον κίνδυνο, ο Jayden γονάτισε μπροστά στη μητέρα του και τράβηξε απαλά τα πόδια του αδερφού του.

Μόλις το μωρό βγήκε ολόκληρο, ο Jayden παρατήρησε ότι ο μικρός του αδελφός δεν ανέπνεε. Ο 10χρονος έσπευσε να βρει τον ρινικό αποφρακτήρα της αδελφής του και το χρησιμοποίησε για να αντλήσει αέρα στους πνεύμονες του μωρού. Ευτυχώς, αυτό έσωσε τη ζωή του αδελφού του.

2

Όταν έφτασε το νοσηλευτικό προσωπικό του ασθενοφόρου, είδαν ότι η μητέρα και το μωρό ήταν σε σοβαρό κίνδυνο. Χωρίς την παρέμβαση του Jayden, το μωρό κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είχε επιβιώσει. Εσπευσμένα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και τώρα χαίρουν άκρας υγείας.

3

Επιδεικνύοντας απίστευτη γενναιότητα, ο Jayden βίωσε σε μικρή ηλικία μια εμπειρία που θα του μείνει αξέχαστη για πάντα και γιατί όχι ίσως θελήσει να γίνει γιατρός στο μέλλον. Το μωρό Daxx θα έχει επίσης την ευκαιρία να ευχαριστήσει τον αδελφό του όταν είναι αρκετά μεγάλος για να καταλάβει τι συνέβη. Ευχόμαστε στον Jayden και την οικογένειά του τα καλύτερα για το μέλλον!

Credit: Hefty

Αφήστε το σχόλιο σας: