Μητέρα χάνει 85 κιλά αλλά εξακολουθεί να είναι δυστυχισμένη. Δείτε την ΠΩΣ έγινε μετά την εγχείρηση αφαίρεσης δέρματος! - Fanpage

Μητέρα χάνει 85 κιλά αλλά εξακολουθεί να είναι δυστυχισμένη. Δείτε την ΠΩΣ έγινε μετά την εγχείρηση αφαίρεσης δέρματος!

Μια νεαρή γυναίκα που αποκαλούσε το φαγητό ως «τον δαίμονα στον ώμο» της, αποκαλύπτει πως έφτασε να ζυγίσει από τα 146 στα 81 κιλά, και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε εγχείρηση αφαίρεσης περιττού δέρματος από την κοιλιά της, χάνοντας επιπλέον 19 κιλά.

Η 23χρονη Amanda Roberts, μητέρα ενός παιδιού από την Temecula της Καλιφόρνια, κάποτε ζούσε έναν καθιστικό τρόπο ζωής, έτρωγε κυρίως πρόχειρο φαγητό και έφτασε να ζυγίζει 146 κιλά σε ηλικία 20 ετών.

Πήρε την μεγάλη απόφαση να χάσει βάρος όταν γέννησε την κόρη της, καθώς δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις ανάγκες του παιδιού όταν το παιδί άρχισε να περπατάει.

1

2

Έπειτα από εγχείρηση γαστρικής παράκαμψης, κατάφερε να χάσει 63 κιλά και αρχικά είχε ενθουσιαστεί με την πιο αδυνατισμένη της φιγούρα, αλλά μισούσε το περιττό δέρμα της κοιλιάς της.

Η Amanda, που συγκατοικεί με τον αρραβωνιαστικό της Brice Simmons, εξηγεί πως έγινε παχύσαρκη: «Ήμουν εθισμένη στο φαγητό, έτρωγα πρόχειρο φαγητό, μπέργκερ, τούρτες, σοκολάτες, η κατανάλωση φαγητού ήταν εντελώς εκτός ελέγχου. Όταν η κόρη μου άρχισε να περπατάει, μετά βίας μπορούσα να είμαι δίπλα της. Είχε έντονους πόνους στη μέση από το βάρος μου και δεν μπορούσα να την σηκώνω. Ακόμα και το παιχνίδι στο δάπεδο με κούραζε. Ήξερα ότι έπρεπε να γίνω υγιής, αν ήθελα να γίνω καλύτερη μητέρα. Η ασφάλισή μου κάλυψε τη γαστρική παράκαμψη, και έκτοτε έπρεπε να αλλάξω τη διατροφή μου.»

3

4

5

Για το χαλαρό δέρμα που είχε στη κοιλιά της , η Amanda δήλωσε λίγο πριν την εγχείρηση αφαίρεσής του: «Όταν βγάζω τα ρούχα μου, το δέρμα μου μοιάζει σαν πατσάς, που προσπαθεί να λιώσει. Κάποιες φορές όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη, δε νιώθω καν άνθρωπος εξαιτίας του δέρματός μου, αλλά τότε συνειδητοποιώ ότι αυτές οι ατέλειες με κάνουν άνθρωπο.»

Η Amanda έστησε έναν λογαριασμό στο Instagram για να καταγράψει την απώλεια βάρους της το 2014 για να βοηθήσει άλλα άτομα με παρόμοια προβλήματα. Δήλωνε αποφασισμένη να κάνει μια δεύτερη εγχείρηση για να χάσει το περιττό δέρμα, αλλά δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να διαθέσει 10.000 δολάρια.

6

7

Η Amanda έκανε χρήση του προφίλ της για να συγκεντρώσει χρήματα μέσω καμπάνιας, και τελικά πέτυχε το στόχο της.

Νωρίτερα φέτος, υποβλήθηκε σε κοιλιοπλαστική, όπου αφαιρέθηκαν 19 κιλά δέρματος από τη κοιλιά της και τώρα ζυγίζει 61 κιλά και δηλώνει ότι δεν έχει νιώσει καλύτερα στη ζωή της.

Η νεαρή μητέρα ελπίζει σύντομα να υποβληθεί σε μία ακόμα εγχείρηση στο Μεξικό τον Οκτώβριο, όπου θέλει να αφαιρέσει το περιττό δέρμα από τα χέρια, τη πλάτη, το στήθος για να απαλλαγεί οριστικά από τους ερεθισμούς που προκαλούνται από το περιττό δέρμα.

Εξηγεί: «Έχω δουλέψει σκληρά για να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου. Πλέον κάνω διατροφή υψηλή σε πρωτεΐνη και χαμηλή σε υδατάνθρακες και γυμνάζομαι 5-6 φορές την εβδομάδα.»

She explains: ‘I have worked hard to change my entire lifestyle. I went from eating junk food and living a very sedentary life, to now eating a high protein, low-carb diet and working out 5-6 days a week.’

8

9

10

11

12

13

14

15

Credit: DailyMail

Αφήστε το σχόλιο σας: