Μητέρα δημοσιεύει ΑΥΤΕΣ τις 2 φωτογραφίες των παιδιών της και τα σχόλια παίρνουν φωτιά. Ο λόγος; Προσέξτε την κοιλιά της! - Fanpage

Μητέρα δημοσιεύει ΑΥΤΕΣ τις 2 φωτογραφίες των παιδιών της και τα σχόλια παίρνουν φωτιά. Ο λόγος; Προσέξτε την κοιλιά της!

Η Stephanie Bruce είναι επαγγελματίας δρομέας, ελπίζοντας να προκριθεί για τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αλλά πρόσφατα, άφησε την προπόνηση της για να ξεκινήσει την οικογένειά της. Γέννησε δύο γιους που γεννήθηκαν σε διάστημα 15 μηνών, κρατώντας την μακριά από το τρέξιμο για λίγα χρόνια.

Όταν τελικά ανέκτησε τις δυνάμεις της και ήταν έτοιμη να αρχίσει να τρέχει και πάλι, η Stephanie παρατήρησε ότι κάτι παράξενο συνέβαινε στην κοιλιά της μετά την εγκυμοσύνη.

Το δέρμα γύρω από την κάτω κοιλιακή χώρα ήταν εξαιρετικά χαλαρό, ανεξάρτητα από τις ασκήσεις που έκανε για να σφίξει τους κοιλιακούς της. Το πιο παράξενο από όλα ήταν ότι είχε αναπτύξει μια βαθιά κοιλότητα κοντά στο κοίλωμα της κοιλιάς. Ακριβώς στο μέσο του στομάχου της και ήταν αρκετά μεγάλη.

Όπως αποδείχθηκε, η Stephanie είχε αναπτύξει «διάσταση rekti», μια κατάσταση κατά την οποία οι κοιλιακοί μύες διαχωρίζονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για να κάνουν περισσότερο χώρο για να μεγαλώσει το μωρό.

Αυτή η κατάσταση άφησε τη γυναίκα απογοητευμένη και αμήχανη. Δεν μπορούσε να τρέξει με τον τρόπο που συνήθιζε, κάνοντας τα ολυμπιακά όνειρά της πολύ πιο δύσκολο να επιτευχθούν. Εκτός από αυτό, αισθάνονταν άσχημα για την εμφάνιση του στομάχου της, δεδομένου του ότι όταν τρέχει φοράει κοντές μπλούζες.

1

Όμως, αντί να αφήσει τα όνειρά της και να κρύψει την κοιλιά της μετά τα 2 μωρά της, αποφάσισε να αγκαλιάσει το «μεγάλο φαράγγι» της, όπως το αποκαλούσε, για να βοηθήσει και άλλες γυναίκες με την διάσταση recti να αγωνιστούν χωρίς να τα παρατούν. Έτσι, η Stephanie μοιράστηκε φωτογραφίες του σώματός της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με υπερηφάνεια.

Ενώ μερικοί αντέδρασαν με την απόφαση της να δημοσιεύσει την κατάσταση της , είμαστε βέβαιοι ότι άλλοι εμπνεύστηκαν από την τολμηρή αποδοχή του σώματος της έτσι ακριβώς όπως είναι.

Ανεξάρτητα από το τι σκέφτονται οι άνθρωποι, η Stephanie επιστρέφει στην προπόνηση και συνεχίζει την αποστολή της να «ανοικοδομήσει» τους κοιλιακούς της. Και πληροί τις προϋποθέσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες! Και όσον αφορά την εμφάνιση του στομάχου της, έχει να πει το εξής:

«Δεν έχει σημασία πώς είστε, έχει σημασία πώς αισθάνεστε και πόσο ισχυρή είστε. Απλά να είστε άνετοι με το σώμα σας», δήλωσε.

Αυτή η μητέρα μας ενέπνευσε ποικιλοτρόπως. Όχι μόνο είναι ένα βήμα πιο κοντά στο ολυμπιακό της όνειρο μετά τη γέννηση των 2 παιδιών της σε 2 χρόνια, αλλά είναι αρκετά σίγουρη ότι θα δώσει κουράγιο και σε άλλες μαμάδες με την ιστορία της. Ειλικρινά, δεν μπορούμε να επιλέξουμε το ποιο μέρος της απίστευτης ιστορίας της είναι το πιο αξιοθαύμαστο.

Credit: TipHero

Αφήστε το σχόλιο σας: