Μόλις οι αστυνομικοί έλεγξαν το διαβατήριο αυτής της γυναίκας, την συνέλαβαν αμέσως. Δεν πίστευαν ότι η αληθινή της ηλικία είναι... - Fanpage

Μόλις οι αστυνομικοί έλεγξαν το διαβατήριο αυτής της γυναίκας, την συνέλαβαν αμέσως. Δεν πίστευαν ότι η αληθινή της ηλικία είναι…

H ασφάλεια ενός τούρκικου αεροδρομίου σταμάτησε μια γυναίκα, επειδή κανείς δεν πίστευε την ηλικία της, όσο έγραφε το επίσημο διαβατήριό της.

Η Ουκρανίδα τραγουδίστρια Natalia Dzenkiv, 41 ετών, ζήτησε να παρουσιάσει το διαβατήριό της σε ένα τουρκικό αεροδρόμιο, αλλά η νεανική της εμφάνιση οδήγησε την ασφάλεια του αεροδρομίου να πιστέψει ότι είχε παρουσιάσει ψεύτικα στοιχεία, καθώς μοιάζει τουλάχιστον 20 χρόνια νεότερη. Η ασφάλεια την οδήγησε σε μια αίθουσα και την ανέκρινε.

«Όταν ανακάλυψα τον λόγο για τη σύλληψή μου, άρχισα να γελάω, καθώς ήταν η ηλικία στο διαβατήριό μου», είπε. «Έχω συνηθίσει να δέχομαι κοπλιμέντα για την εμφάνισή μου, αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσε να είναι ένας λόγος για να με κρατήσουν».

Ευτυχώς όμως, κάποιοι θαυμαστές αναγνώρισαν την ποπ τραγουδίστρια στο αεροδρόμιο και της ζήτησαν ένα αυτόγραφο. Αυτό ήταν αρκετό για να πείσει τις αρχές να την αφήσουν ελεύθερη.

Η Natalia Dzenkiv έχει κερδίσει το Ευρωπαϊκό Μουσικό Βραβείο MTV Καλύτερου καλλιτέχνη από την Ουκρανία στα βραβεία MTV Europe Music 2007.

Credit: Rare

Αφήστε το σχόλιο σας: