Μοντέλο μεγάλου μεγέθους πιάνει αγενή τύπο να την κοροϊδεύει μέσα στο αεροπλάνο. Η εκδίκησή της; Θα του μείνει αξέχαστη! - Fanpage

Μοντέλο μεγάλου μεγέθους πιάνει αγενή τύπο να την κοροϊδεύει μέσα στο αεροπλάνο. Η εκδίκησή της; Θα του μείνει αξέχαστη!

Το μοντέλο plus-size Natalie Hage κατά τη διάρκεια μιας πτήσης της, έπιασε τον επιβάτη του αεροπλάνου που κάθονταν δίπλα της να στέλνει «άσχημα» μηνύματα σχετικά με το βάρος της.

Σε μια ανάρτησή της στο Instagram, εξηγεί πώς ο ξένος ξεκίνησε να «χλευάζει και να αναστενάζει» μόλις κάθισε δίπλα του σε μια πτήση της American Airlines προς το Λος Άντζελες. Η Hage, η οποία έχει άγχος με τις πτήσεις, είχε πληρώσει για άλλη θέση, αλλά τοποθετήθηκε σε ένα μεσαίο κάθισμα καθώς δεν υπήρχαν άλλες κενές θέσεις.

«Μόλις κάθισα … τον είδα να τρελαίνεται στα γραπτά μηνύματα και στη συνέχεια να τραβάει σκόπιμα το τηλέφωνο μακριά από μένα. Έτσι, φυσικά την επόμενη φορά που έγραψε έριξα μια ματιά», δημοσίευσε.

Η Hage, είναι επίσης διαχειρίστρια της θρυλικής @effyourbeautystandards στο Instagram. Μοιράστηκε μια φωτογραφία με το κινητό τηλέφωνο του άντρα στο Instagram, η οποία δείχνει τα προσβλητικά μηνύματα για την Hage που έστελνε.

Έγραφε: «ελπίζω να μην έχει μαζί της κανένα Μεξικάνικο φαγητό». Η απάντησή του ήταν: «νομίζω ότι έχει φάει ήδη έναν Μεξικανό».

1

Ο άνδρας, συνέχισε να γράφει ότι θα άφηνε το σημάδι του στο τζάμι, καθώς είχε στριμωχτεί στον τοίχο.

Η Hage δεν συμφωνεί. «Από τις φωτογραφίες, μπορείτε να δείτε ότι δεν είμαι στο χώρο του. Εκείνος έχει απλωθεί στο κάθισμά μου».

Σε άλλη της ανάρτηση, η Hage ανέβασε ένα βίντεο όπου αντιμετώπιζε τον άνδρα, στο οποίο εκείνος αρχικά αρνήθηκε ότι έστελνε τα μηνύματα, δήλωσε ότι είχε πιεί πριν την πτήση και της είπε ότι της είχε φερθεί «καλά», προσφέροντάς της μια γωνία του τραπεζιού του.
Ο άνδρας στη συνέχεια, είπε ότι η Hage δεν χωρούσε να καθίσει στη θέση. Εκείνη του εξήγησε, ότι πετούσε για να κάνει φωτογράφιση ως μοντέλο.

2

«Δεν μπόρεσα να μη μιλήσω», έγραψε στη λεζάντα του post. «Είμαι τόσο κουρασμένη από όλους αυτούς τους ανθρώπους που συμπεριφέρονται άσχημα στους εύσωμους».

«Το μοντέλο λέει ότι ήταν «τόσο αναστατωμένο» με την κακή συμπεριφορά του επιβάτη και την χαρακτήρισε ως «καθημερινή πραγματικότητα ενός εύσωμου ατόμου».

Credit: NYpost

Αφήστε το σχόλιο σας: