«Να θυμάσαι πάντα θα ξαναβγεί ο ήλιος» - Fanpage
STORIES

«Να θυμάσαι πάντα θα ξαναβγεί ο ήλιος»

 

Τις προηγούμενες μέρες αποχαιρετήσαμε το μικρό μας φίλο Αλέξανδρο. Δεν μπορούμε να προσπεράσουμε τα συναισθήματα θλίψης που βιώσαμε, αλλά παρόλα αυτά μέσα μας κυριαρχεί ο θαυμασμός. Ο αγώνας του ήταν πολύ γενναίος και αξιοθαύμαστος. Ο Αλέξανδρος υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει τόσο για την οικογένειά του όσο και για το «Χαμόγελο» ως ένας Ή…


 

Τις προηγούμενες μέρες αποχαιρετήσαμε το μικρό μας φίλο Αλέξανδρο. Δεν μπορούμε να προσπεράσουμε τα συναισθήματα θλίψης που βιώσαμε, αλλά παρόλα αυτά μέσα μας κυριαρχεί ο θαυμασμός. Ο αγώνας του ήταν πολύ γενναίος και αξιοθαύμαστος. Ο Αλέξανδρος υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει τόσο για την οικογένειά του όσο και για το «Χαμόγελο» ως ένας ΉΡΩΑΣ. 

Σταθήκαμε δίπλα του σ’ αυτόν τον αγώνα και πια είμαστε πεπεισμένοι ότι πήραμε δύναμη από τη στάση ζωής του, την επιμονή του και πρωτίστως από τη διάθεσή του να βοηθήσει και άλλα παιδιά με θέματα υγείας.

Φτιάχνοντας κονκάρδες, μπρελόκ και μαγνητάκια γι’ αυτά τα παιδιά μας έκανε πραγματικά να συγκινηθούμε. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε δεν το έβαλε ποτέ κάτω.

Όπως και ο ίδιος είπε: «Να θυμάσαι πάντα θα ξαναβγεί ο ήλιος»…

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αλέξανδρου και θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα τους ότι και αν χρειαστούν.

*Το κείμενο γράφτηκε από τους εργαζόμενους στο Τμήμα Στήριξης Παιδιών με προβλήματα Υγείας του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Πηγή:  hamogelo.gr

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories