Ο δάσκαλος δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί οι τρίδυμες αδερφές μιλούσαν μόνο μεταξύ τους, μέχρι που ανακάλυψε ΚΑΤΙ σοκαριστικό! - Fanpage

Ο δάσκαλος δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί οι τρίδυμες αδερφές μιλούσαν μόνο μεταξύ τους, μέχρι που ανακάλυψε ΚΑΤΙ σοκαριστικό!

Η Sierra, η Kassidy και η Haley Yeckes είναι τρίδυμες και φοιτούν στο Γυμνάσιο Valley στο Λας Βέγκας. Αλλά κανένα από τα κορίτσια δεν φάνηκε να ενδιαφέρεται πολύ για το σχολείο, αποτυγχάνουν στο να περάσουν τις τάξεις τους και δεν συμμετέχουν καθόλου στο μάθημα.

Τα κορίτσια στηρίχθηκαν η μια στην άλλη και ήταν αρνητικές σε οποιαδήποτε νέα αρχή. Η μητέρα των κοριτσιών είχε πεθάνει όταν ήταν μόλις 3 μηνών, και όταν ήταν στην έκτη τάξη, ο πατέρας τους είχε φυλακιστεί.

Είχαν μεγαλώσει με τη γιαγιά τους. Το σχολείο δεν επρόκειτο να αφήσει τα κορίτσια έτσι και τα εισήγαγε σε ένα πρόγραμμα που ονομάζεται GEAR UP. Το πρόγραμμα τους έδωσε περισσότερη υποστήριξη και τις βοήθησε να αισθάνονται πιο ασφαλείς. Κανείς δεν γνώριζε για τη σκληρή ανατροφή τους! Όταν ο πατέρας τους τελικά βγήκε από τη φυλακή, άφηνε συχνά τα νεαρά κορίτσια να φροντίζουν μόνες τους τον εαυτό τους.

Τελικά του αφαιρέθηκε η επιμέλειά τους! Δυστυχώς, οι παππούδες τους ήταν και τις παραμελούσαν και εκείνοι. Τα κορίτσια είχαν ζήσει μέρος της ζωής τους άστεγες, πεινασμένες και μόνες. Το GEAR UP βοήθησε τα κορίτσια να ξεπεράσουν τα άσχημα βιώματα που είχαν. Και τα τρία κορίτσια κατόρθωσαν να πάρουν καλούς βαθμούς, να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες και να εργαστούν. Τώρα, όλες κατευθύνονται προς το κολέγιο!

Το τηλεοπτικό κανάλι FOX5 έμαθε την ιστορία τους και τους ετοίμασε μια έκπληξη… Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το βίντεο για να δείτε τι συνέβη!

Credit: RelayHero

Αφήστε το σχόλιο σας: