Ο παππούς είναι ενθουσιασμένος που θα συναντήσει το νεογέννητο εγγόνι του. Τότε καταλαβαίνει ότι η κόρη του του είπε ψέματα… - Fanpage

Ο παππούς είναι ενθουσιασμένος που θα συναντήσει το νεογέννητο εγγόνι του. Τότε καταλαβαίνει ότι η κόρη του του είπε ψέματα…

Για τον James Keleman, το να είναι ο μόνος άντρας στην οικογένεια ήταν κάτι συνηθισμένο. Με δύο αδελφές, τέσσερις κόρες και δύο εγγονές, ο James περιβάλλονταν από γυναίκες για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του. Στα 49 του γενέθλια, όλα επρόκειτο να αλλάξουν και ας μην το γνώριζε.

Όταν η κόρη του, η Carie Elbe, ανακάλυψε ότι περίμενε αγόρι, αποφάσισε να το κρατήσει μυστικό μέχρι την ημέρα της γέννησής του.

Ήθελε να χαρίσει στον μπαμπά της την μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής του, ο οποίος νόμιζε ότι θα αποκτούσε μια εγγονή.

1

Όταν έφτασε η μεγάλη μέρα και ο παππούς συναντήθηκε με τον εγγονό του, ήταν έκπληκτος και πολύ χαρούμενος, καθώς το βίντεο τραβούσε όλα όσα εξελίχθηκαν.

Το βίντεο ξεκινά με την Carie να ρωτάει τον πατέρα της:

«Τι πιστεύεις για το νέο κοριτσάκι μας;»

Είχε κάνει σπουδαία δουλειά κρατώντας το μυστικό από τον πατέρα της. Μόλις η Carie ανακάλυψε ότι είχε ένα αγόρι, τον εξέπληξε με τον καλύτερο τρόπο.

Η Carie είπε: «Ο μπαμπάς ήταν το μόνο αγόρι μέσα σε τόσα κορίτσια, οπότε όταν έμαθα το φύλο του μωρού, ήθελα να το κρατήσουμε μυστικό από αυτόν».

Η Carie είχε κάνει ό, τι μπορούσε για να μην μάθει ο πατέρα της το φύλο του μωρού.

Στην πραγματικότητα, όταν επέμενε, του είπε ότι θα αποκτήσει άλλη μια άλλη εγγονή. Όλα ήταν μέρος του σχεδίου της να κάνει την έκπληξη πιο συναρπαστική.

Στο 0:06 λεπτό του βίντεο, ο James ρίχνει την πρώτη ματιά στο νεώτερο εγγόνι του, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται στα χέρια της μητέρας του. Αντί να ρωτήσει για την υγεία του κοριτσιού, ο James ρωτάει γιατί το μωρό έχει σκούρα μαλλιά.

Ακόμα και πριν μάθει το φύλο του μωρού, ο James ήταν ενθουσιασμένος που έβλεπε το εγγόνι του για πρώτη φορά.

Στη συνέχεια, στο 0:31λεπτό , η Carie τραβάει την κουβέρτα του μωρού για να δείξει τι φορούσε από κάτω. Αρχικά, ο James δεν συνειδητοποιεί γιατί το έκανε αυτό η κόρη του. Απλά ρωτά:

«Έχει μακριά δάχτυλα, ε;»

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο James αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι το πουκάμισο του μωρού λέει κάτι. Ρωτάει, «τι;» και η Carie τεντώνει περισσότερο το πουκάμισο για να δει. Ο James μετακινεί τελικά τα χέρια του εγγονό του και στο 0:57 λεπτό, και διαβάζει τελικά το μήνυμα.

«Είμαι αγόρι!» Σε αυτό το σημείο, οι συγγενής στο παρασκήνιο του βίντεο και η Carie αρχίζουν να γελούν, ενώ ο James φαίνεται νωθρός.
Αντί να χαρεί, απλά ρωτάει: «Πού το βρήκατε;»

Η Carie του εξηγεί: «Είναι αγόρι.»

Σε αυτό το σημείο, ο James φαίνεται να είναι δύσπιστος, λέγοντας: «Μα πώς έγινε αυτό;»

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, στο 1:15 λεπτό, το πρόσωπό του αρχίζει να κοκκινίζει και η Carie επιβεβαιώνει το ψέμα στον μπαμπά της που άξιζε τελικά τον κόπο. Και το μωρό θα πάρει το όνομα του παππού του!

2

Ο James τελικά ξεσπάει σε δάκρυα στο 1:26 λεπτό ενώ τα άλλα εγγόνια του ακούγονται στο παρασκήνιο. Όλοι τελικά ήξεραν ότι ο James θα έχει εγγονό αλλά δεν του είπε κανείς.

3

Στο τέλος του βίντεο, όλοι είναι ενθουσιασμένοι και οι εγγονές του James είναι χαρούμενες που δεν χρειάζεται πλέον να κρατούν το μυστικό. Όχι μόνο απέκτησε έναν εγγονό, αλλά έχουν και τη ίδια μέρα γενέθλια.

Credit: Shareably

Αφήστε το σχόλιο σας: