Όταν γέννησε παρατήρησε ΚΑΤΙ ανατριχιαστικό στο δέρμα του μωρού της. Λίγες μέρες μετά η αστυνομία συλλαμβάνει τον γιατρό της.. - Fanpage

Όταν γέννησε παρατήρησε ΚΑΤΙ ανατριχιαστικό στο δέρμα του μωρού της. Λίγες μέρες μετά η αστυνομία συλλαμβάνει τον γιατρό της..

H Mercedes Casanellas και o Richard Cushworth περίμεναν το πρώτο τους παιδί με μεγάλη χαρά. Ωστόσο, η απίστευτη ιστορία τους πήρε μια τρομακτική τροπή, όταν η Mercedes γέννησε το όμορφο αγοράκι τους. Έπειτα από μια μέρα, η οικογένεια ξεκίνησε ένα ταξίδι που θα έληγε μετά από μήνες μακριάς αναμονής.

Τελικά, οι δύο τους θα ήταν σε θέση να κρατήσουν αγκαλιά το παιδί που η Mercedes είχε γεννήσει. Όλους τους προηγούμενες μήνες, ο Richard και η Mercedes είχαν μια περίεργη αίσθηση ότι κάτι δεν πήγαινε καλά – ότι το παιδί που μεγάλωναν δεν ήταν δικό τους. Οι γονείς δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι το μωρό τους είχε τόσο σκούρα επιδερμίδα.

1

Αν και ο Richard και η Mercedes αγαπούσαν το παιδί σα να είναι δικό τους, αναζήτησαν με κάθε δυνατό τρόπο την πραγματική αλήθεια. Ένα συγκλονιστικό τέλος στην ιστορία αποκάλυψε ότι ο γιατρός της Mercedes, ο οποίος είχε ξεγεννήσει το μωρό, συμμετείχε σε παράνομο εμπόριο λευκής σαρκός – μια τρομακτική πραγματικότητα που χρειάστηκαν να περάσουν μήνες μέχρι να το καταλάβουν. Ο βιολογικός τους γιος, πιστεύεται ότι είχε πιθανόν πωληθεί εξαιτίας του ανοιχτόχρωμου δέρματός του. Οι δύο γονείς αναζήτησαν την αλήθεια με τη βοήθεια και την υποστήριξη από μια αγαπημένη κοινότητα.

2

Από τη στιγμή που μαθεύτηκε ότι ο Richard και η Mercedes έψαχναν για το χαμένο παιδί τους, είχαν μια ολόκληρη ομάδα στήριξης που από τη θρησκευτική χριστιανική τους κοινότητα, όπου ο Richard και η Mercedes είχε αρχικά γνωριστεί. Μάθετε πως ο Richard και η Mercedes εντόπισαν επιτέλους το δικό τους παιδί και τι απέγινε το άλλο αγοράκι που ζούσε μαζί τους.

Credit: Sharetap

Αφήστε το σχόλιο σας: