Όταν γεννήθηκε, οι γιατροί δεν του έδιναν καθόλου ελπίδες. Αυτό που έκανε όμως η μητέρα του, συγκλόνισε τους πάντες! - Fanpage

Όταν γεννήθηκε, οι γιατροί δεν του έδιναν καθόλου ελπίδες. Αυτό που έκανε όμως η μητέρα του, συγκλόνισε τους πάντες!

H Katie Hanson, μία 23χρονη μητέρα, κυριολεκτικά οφείλει τη ζωή της στην κόρη της, Willow. Και αυτό πριν ακόμα γεννηθεί. Οπότε όταν οι γιατροί της είπαν να κάνει έκτρωση, ήξερε πως ήταν η σειρά της να σώσει την κόρη της.

13

Όλα ξεκίνησαν σε μία εξέταση ρουτίνας όταν οι γιατροί είδαν πως η Katie είχε καρκίνο στον τράχηλο της μήτρας της. Την συμβούλεψαν να κάνει έκτρωση για να γίνει η θεραπεία, αλλά γι’αυτήν ένα ήταν ξεκάθαρο: εάν δεν ήταν το μωρό της, δεν θα είχε μάθει για την ασθένειά αυτή και έτσι δεν μπορούσε να προχωρήσει με την έκτρωση.

14

Μετά την γέννηση της Willow, οι γιατροί αφαίρεσαν 7,5 εκατοστά από τον τράχηλό της και σύντομα είδαν πως είχε θεραπευτεί. Αλλά η ζωή της είχε ακόμα αρκετές εκπλήξεις.

15

Όταν η Willow ήταν μόλις τριών μηνών, η Katie παρατήρησε πως δυσκολευόταν να φάει και να αναπνεύσει. Μετά από εξετάσεις, οι γιατροί είδαν πως έπασχε από μία πολύ σπάνια ασθένεια: τη νόσο συμπερίληψης κυττάρων.

Η ασθένειά της είναι τόσο σπάνια που υπάρχουν μόνο 72 καταγραμμένες περιπτώσεις στον κόσμο. Επηρεάζει κυρίως την καρδιά, το πεπτικό, το αναπνευστικό και τις αρθρώσεις. Η ευαίσθητη κατάστασή της σημαίνει πως κάτι κοινό όπως η γρίπη θα μπορούσε να αποβεί μοιραία. Είπαν στην Katie πως η κόρη της δεν θα ζούσε για πάνω από 3 χρόνια.

16

Τώρα, η Willow είναι ήδη 22 μηνών και σύμφωνα με την μητέρα της είναι ένα πολύ χαρούμενο παιδί. Η Katie είναι αποφασισμένη να κάνει την κόρη της ευτυχισμένη και να της προσφέρει όσες περισσότερες αναμνήσεις μπορεί. Έχει καταφέρει ακόμα να της μάθει την λέξη ‘μαμά’, παρά τις προβλέψεις των γιατρών πως δεν θα μπορούσε ποτέ να μιλήσει.

17

‘Εάν δεν είχα μείνει έγκυος, δεν θα ήξερα πως έχω καρκίνο στον τράχηλο της μήτρας. Η προτεραιότητά μας τώρα είναι να είναι χαρούμενη και ήρεμη, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.’

Ευχόμαστε ότι καλύτερο στην οικογένεια!

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: