Όταν γεννήθηκε ζύγιζε 360γρ. και ήταν όσο μια μπάλα του τένις. Σήμερα, γίνεται 4 μηνών και αφήνει άφωνους τους γιατρούς! - Fanpage

Όταν γεννήθηκε ζύγιζε 360γρ. και ήταν όσο μια μπάλα του τένις. Σήμερα, γίνεται 4 μηνών και αφήνει άφωνους τους γιατρούς!

Όταν η Hannah Wicks από το Bristol της Αγγλίας έμεινε έγκυος, δεν είχε ιδέα τι δυνατό κοριτσάκι θα έφερνε σύντομα στον κόσμο. Η μητέρα δύο παιδιών και γυναίκα του Steve, 31 και οι δύο, ανυπομονούσαν να γνωρίσουν το παιδί τους αλλά ο ενθουσιασμός τους επισκιάστηκε από άγχος όταν η Hannah είχε κάποια άσχημα νέα στις 18 εβδομάδες της εγκυμοσύνης.

Η Poppy έπασχε από περιορισμό ανάπτυξης εμβρύου, το οποίο σήμαινε πως το αίμα δεν μπορούσε να φτάσει στο σώμα της.

33

Και οι δύο γονείς ετοιμαζόντουσαν για το χειρότερο όταν στις 9 Μαρτίου η μικρή Poppy Wicks γεννήθηκε ζυγίζοντας μόλις 360γρ. Όταν ήταν κουλουριασμένη, χωρούσε εύκολα στην παλάμη του πατέρα της και δεν ήταν μεγαλύτερη σε μέγεθος από μία μπάλα του τένις.

34

Την μετέφεραν αμέσως στην εντατική νεογνών του νοσοκομείου Bristol Southmead Hospital αλλά οι γονείς της ήξεραν πως ήταν μία πολύ δύσκολη μάχη. Η μητέρα της της αγόρασε και ένα μικρό κουνελάκι για να μην νιώθει μόνη στην θερμοκοιτίδα.

35

Αλλά η Poppy πάλευε για την ζωή με όλη της την δύναμη. Αρνούνταν  να τα παρατήσει και εξέπληξε τους γιατρούς με την ανάπτυξή της.

36

Η Poppy, τώρα 4 μηνών έχει πάει πλέον σπίτι της και ζυγίζει σχεδόν 2 κιλά. Χρειάζεται ακόμα βοήθεια οξυγόνου αλλά έχει γίνει πολύ πιο δυνατή.

37

Οι γονείς της δεν θα μπορούσαν να είναι πιο χαρούμενοι: ‘Η Poppy είναι ένα παιδί θαύμα – πάλεψε και πάλεψε και πάλεψε ενάντια σε όλες τις πιθανότητες. Αλλά τα κατάφερε. Ποτέ δεν σταματήσαμε να ελπίζουμε αλλά πάντα ήμασταν προετοιμασμένοι για το χειρότερο – πως η κόρη μας δεν θα τα κατάφερνε.’

Δείτε αναλυτικά την ιστορία της στο βίντεο που ακολουθεί: 

Ένα πολύ δυνατό κοριτσάκι. Ελπίζουμε να συνεχίσει να μεγαλώνει και να ζήσει μία πολύ ευτυχισμένη ζωή με την οικογένειά της.

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: