"Όταν σε κρατάω αγκαλιά βρίσκω τη γαλήνη" - Τα συγκλονιστικά λόγια μιας μητέρας που θα κάνουν όλες τις μαμάδες να ανατριχιάσουν - Fanpage

«Όταν σε κρατάω αγκαλιά βρίσκω τη γαλήνη» – Τα συγκλονιστικά λόγια μιας μητέρας που θα κάνουν όλες τις μαμάδες να ανατριχιάσουν

H συγγραφέας Regan Long είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και, όπως και οι περισσότερες μητέρες, έχει μια μακρά λίστα υποχρεώσεων κάθε μέρα. Αλλά όταν η μικρότερη κόρη της αποκοιμάται στα χέρια της, συνειδητοποιεί τι έχει πραγματική σημασία. Μοιράζεται τις εμπνευσμένες σκέψεις της στη σελίδα της στο Facebook:

Σήμερα, η υπομονή μου εξαντλήθηκε και το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν να περάσω λίγα λεπτά μόνη μου, αλλά καθώς αποκοιμήθηκες στην αγκαλιά μου, ήταν μια εύκολη επιλογή, παρά μια λίστα με πράγματα που έπρεπε να γίνουν.

Επειδή απλά .. Σε κρατούσα αγκαλιά.

Ήθελα να αδειάσω το πλυντήριο πιάτων και να βολέψω τα πιάτα.

Αλλά αντί γι’ αυτό σε κρατούσα αγκαλιά.

Ήθελα να διπλώσω τα ρούχα που έμεναν στο στεγνωτήριο, και ήδη αναποδογύριζαν πολλές φορές. Και ήθελα να βάλω και άλλα ρούχα για πλύσιμο.

Αλλά αντί γι’ αυτό σε κρατούσα αγκαλιά.

Ήθελα να κάνω ντους για δύο λεπτά ντους μου και αν ήμουν τυχερή θα έκανα πιστολάκι τα μαλλιά μου και ίσως να έκανα λίγο μακιγιάζ.

Αλλά αντί γι’ αυτό σε κρατούσα αγκαλιά.

Ήθελα να απαντήσω σε μερικά email της δουλειάς και να απαντήσω σε μερικές χαμένες κλήσεις που έπρεπε να γίνουν τις τελευταίες 72 ώρες.

Αλλά αντί γι’ αυτό σε κρατούσα αγκαλιά.

Ήθελα να βάλω ηλεκτρική σκούπα για τα ψίχουλα που σκόρπισες στο σαλόνι και να μαζέψω όλα τα παιχνίδια που άφησες σε κάθε δωμάτιο.

Αλλά αντί γι’ αυτό σε κρατούσα αγκαλιά.

Ήθελα να μαγειρέψω και να ξεκαθαρίσω το ταχυδρομείο που ακόμα έχει μείνει από τη Δευτέρα.

Αλλά αντί γι’ αυτό σε κρατούσα αγκαλιά.

Σκοπεύα να σε πάω πάνω και να σε βάλω στο κρεβάτι να κοιμηθείς. Ίσως θα ήσουν πιο άνετα στο κρεβάτι σου;

Αλλά αντί γι’ αυτό σε κρατούσα αγκαλιά.

Βλέπεις, τα μικρά σου πόδια ήδη κρέμονται στην καρέκλα, και μου φαίνεται σα να ήταν μόλις χθες που τα μικροσκοπικά δάκτυλα των ποδιών σου αναπαύονταν στη κοιλιά μου.

Οι μικρές σου αναπνοές και τα γλυκά σου χέρια πέφτουν τόσο τέλεια γύρω μου, αλλά σύντομα θα προτιμάς να τεντώνεσαι στο δικό στο δικό σου κρεβατάκι.

Φαίνεται ότι τα σχέδιά μου αυτή τη φορά δεν θα γίνουν, επειδή έχω εσένα στην αγκαλιά μου.

Βρήκα τη γαλήνη και την ηρεμία ακριβώς εδώ, εξαιτίας μιας απλής επιλογής…Επειδή σε κρατούσα αγκαλιά.

Μια τέλεια περιγραφή της μητρότητας. Ο χρόνος περνάει γρήγορα. Κρατήστε τα αγκαλιά όσο μπορείτε!

Credit: Stirredup

Αφήστε το σχόλιο σας: